Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    114
  • Bu anket kapanacak: .
Untitled-1-removebg-preview.png

giphy.gif

Haberlerine güvenmiyorum ama sadece durduk yere birilerinin kaos çıkartmaya çalıştığını ben de düşünüyorum. Futbolun başında Kavukçu olacağı ve transferlere onun bakacağı net belli iken. Öyle olmayacak gibi algı çalışması yapılıyor sanki. Eray Yazgan olsa olsa orada futbolcuların problemlerini çözmek vb. gibi konularda olur sadece.

Bu iş yine buraya doğru gidiyor :

1781031234349.webp

Haberlerine güvenmiyorum ama sadece durduk yere birilerinin kaos çıkartmaya çalıştığını ben de düşünüyorum. Futbolun başında Kavukçu olacağı ve transferlere onun bakacağı net belli iken. Öyle olmayacak gibi algı çalışması yapılıyor sanki. Eray Yazgan olsa olsa orada futbolcuların problemlerini çözmek vb. gibi konularda olur sadece.

15 saat ne konusabilirsin ya transferde :asd:

osimhen real madride 150 ye satılmalı dayın perezin secim vaadini karşılamalıyız

Yani 11'e kadroyu koruduktan sonra 2 3 hamle gerekiyor maks, yandık bittik denilecek durumda değiliz bence ya.

Asıl mesele yabancı sayısı için kimler ile vedalaşacağız ya da u23 üzerinden mi gideceğiz sadece.

Bence Sara-Icardi gibi durumların netleşmesi vs kısacası temmuz sonu vs herhalde asıl transferler yapılır.

Geri
Üst Alt