Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.800
- 10.705
- 2.838
Thuram-Baleba
Sane-KdB-Leao
-----Vlahovic--
Sara Barış ve Osimheni sattık malesef
Sane-KdB-Leao
-----Vlahovic--
Sara Barış ve Osimheni sattık malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış-Baleba takasına nasıl yaklaşırsınız
Geçmiş olsun ağabeyYaprak kıpırdamıyor
Görüşüyorlardır illaki ama ağırdan alıyorlar muhtemelen ben Bernardo ve thuramla net uğraştıklarını düşünüyorumResmi imzadan bahsetmiyorum. Doğru düzgün birisiyle görüşüyor muyuz belli değil. Ha işi bilseler diyeceğim ki gizli tutuyorlar amenna. Ama biliyorum ki davul zurna herkese ilan ediliyor. Kimseyle imza aşamasına geldiğimizi düşünmüyorum.
Thuram deyince, bizim taraftar ne kadar istiyor ki sosyal medyada resmen preslemişler Thuram'ın paylaşımlarını.Umarım bunalmamıştır bu ilgidenGörüşüyorlardır illaki ama ağırdan alıyorlar muhtemelen ben Bernardo ve thuramla net uğraştıklarını düşünüyorum
mantıklı hem keçiören payından da kurtuluruzüstüne 20 milyon verirlerse olabilir
ya da balaban ve ferdi versinler biz barış+20 verelim
Newcastle'ı severiz. Osula + 25'e anlaşalım yada direk 40 ver kolay bonuslarla.
Beğenmedim dediği oyuncu yok nerdeyse.Bu Burak Eren zamanında burada yazmıyor muydu blog falan açmıştı hatta. Ne oldu da seri kolpa sıkmaya başladı bu transfer sezonu acaba, etkileşim yeterli gelmedi herhalde.
mantıklı hem keçiören payından da kurtuluruz
Guirassy hakkinda hicbir fikrim yokcirasi vedat duo su hakkında ne düşünüyorsunuz renkdaş
Galatasaray transfer yapmak için neyi bekliyor?
Takimin toplanmasini?
Resmi transfer döneminin açılmasını
Burasi Gs, hoṣuna gitmeyen terkedebilir forumu da kulubu dedortmund Leipzig brighton sporting vb gibi hedefsiz olmamamız cok iyi bir bakis acisi burasi gs
@Deniz Zorlu nun zorlu günüSilas Andersen 7,25 + 2,75 Milyona -> Sporting. Serbest kalma maddesi 80 milyon