Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    151
  • Bu anket kapanacak: .
Bilal Erdoğan olmayınca El Bilal Toure'yi alalım bari demişler.

Brahim Diaz menajerler tarafından kulüplere önerilmeye başlamış. Diaz'ın ilk önceliği Madrid'te kalmak ama bu pek mümkün değil. CL'de yer alan 5 büyük ligde istediği teklifleri alamazsa ciddi şansımız olabilir.

Biz işimise bakalım kadro kalitesi olarak mümkün değil yanımıza yaklaşamazlar artık daha bizim de çıtayı iyice yükseltmemiz lazım bu sezon

DK'yı bekliyor, Milan'da öyle. PL'den istediği teklifi alamazsa Barış'ın da gitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek 40 milyona bize gelme olasılığı yükselir. Ben olsam Barış giderse sol kanat için Garnacho'yu da düşünürdüm.

Selamlar. Medyadaki fb yapilanmasiyla ilgili yönetim bugün de bir şey yapmadı değil mi?

Transfer beklentilerim:
Batrakov
Kees Smit

Toure sakatlanmasa iyi topcu yedege iyi giderdi ama malesef kronik

Adam kendi kendine bir adam uyduruyor fiyat belirliyor sonra diyor ki 30 eder mi emin değilim. Etkilesim için ne yapacağını şaşırdı

Adam kendi kendine bir adam uyduruyor fiyat belirliyor sonra diyor ki 30 eder mi emin değilim. Etkilesim için ne yapacağını şaşırdı

Burak Eren’in yasaklanması için yönetim kadrosu toplandık. Şimdilik sadece ben ve Recep varız. Bekliyoruz diğerlerini.

Geri
Üst Alt