Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel oyalama taktigi. Turan zaten reddetmis, digerinin gelmeyecegini bile bile hergun böyle parali adamlarina haber pompalatiyorlar
thuram iyi ama orta saha kurgumuz değişmesi lazım sara thuram ve golcü defansif orta saha üçlü orta sahaya geçerdim. Thuram tandemde zorlanabilir dikine çok fazsla dribling denediği için boş bırakır bayağı orta sahayı. ya da sane ve barışın gol katkısının artması lazımThuramcılar olarak şöyle bi sayımızı bilelim
Thuramcılar likelasın
bişi olmaz torreira thuramp bir de baba #10 ile rakiplere çökerizthuram iyi ama orta saha kurgumuz değişmesi lazım sara thuram ve golcü defansif orta saha üçlü orta sahaya geçerdim. Thuram tandemde zorlanabilir dikine çok fazsla dribling denediği için boş bırakır bayağı orta sahayı. ya da sane ve barışın gol katkısının artması lazım
çok şey olur apo ve davinson eskisi gibi orta sahaya çıkıp rakibe basamyorlar.bişi olmaz torreira thuramp bir de baba #10 ile rakiplere çökeriz
Şurada futbolu bilen üç beş kişiden biriyim hocam bana güveninçok şey olur apo ve davinson eskisi gibi orta sahaya çıkıp rakibe basamyorlar.
Arkalarına prime ramos ve maldini lazım bu orta sahanınthuram-sara-brahim diaz var bi hayalimiz
niye hocam süper ligde çift defansif ortasahaya gerek yok gibi şl için diyosan o ayrıArkalarına prime ramos ve maldini lazım bu orta sahanın
Süper ligi ne yapayım CL yı düşünüyorum tabikiniye hocam süper ligde çift defansif ortasahaya gerek yok gibi şl için diyosan o ayrı
5.şampiyonluğu istiyoruz hocamSüper ligi ne yapayım CL yı düşünüyorum tabiki
messiyi koymayıp cristianoyu koyan adam ne kadar toptan anlıyor olabilir ki
messiyi koymayıp cristianoyu koyan adam ne kadar toptan anlıyor olabilir ki
ACI VAR MI ACI
MEHMUT SÖYLE DOSTUM
ACI DURUMUN EVEREST
GİRSİN