Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Anket kapatılmış .
Dört sezon boyunca yönetim sampiyonlugu satiyor diyenler vardi ve onlara katilmiyordum cünkü her sezon kritik hamlelerimiz oldu ama bu sezon icin ilk kez bilerek veya istemeyerek de olsa sampiyonlugu lig baslamadan rakibe vermeyi düsünüyorlar koltuk kavgasi yapacaklar diye

Bu takimin biraz olsun degisime ihtiyaci var ama yabanci siniri bahanesi altinda is yapmamak icin kirk takla atiyorlar

Sanmiyorum. Ciddi degisiklikler olmazsa bu mac secen takim ligi zaten kac kere kazandik diyip sadece clde kasarlar ligde sicarlar

Kelebek etkisi. O yüzden diyoruz bu takımın ilk 11'ine 2-3 oyuncu şart. Senin yanındaki eşşek yüküyle koşunca sen de koşmaya başlıyorsun. Komple değişim zaten mümkün değil. Ama atıyorum ilk 11'e net koyacağın veya zorlayacak bir stoper, baba bir 6 ve 10 numara ile bu takım yeniden uçuşa geçer.

Uğurcan
Abdülkerim
Sallai
Barış Alper
Torreira
Osimhen

Bunlar zaten her daim maça çıkabilen, profesyonelliği yüksek oyuncular. Torreira son derece prof sadece bu sene çok duygusal inişler çıkışlar yaşadı, adam kutlama töreninde bile bi sinir boşalması yaşadı ağladı sanki hayatında ilk defa kupa kazanmış gibi. Veya gol attığında gitti taraftarların içine daldı.

Bu takımda devamlılık problemi kimlerde var?

Sanchez (kafa git gelli)
Singo (sağ bek olarak her avrupa maçında taş gibi oynar şüphem yok ama sakatlık sorunu yaşadı)
Lemina (kondisyon vb sorunlar yüzünden mecburen maçına göre oynuyor)
Sane (bu sene ligin ortasında 3 ay müthiş oynadı ve her büyük maçta imza attı hakkını yiyemeyiz ama 2 müthiş maçtan sonraki maç baştan sona sıvayabiliyor, ortası yok)
Sara (1 maç Rivaldo gibi oynayıp 3 maç Mustafa Sarp'a bağlıyor)
Jakops (ŞL'nin bitmesiyle kontak kapattı adam, yoksa defansif olarak harika bi sol bek ama ligin son çeyreğinde hayalet adama döndü)
Yunus (sakatlık problemi yüzünden...)

Özetle 13 adam saydık ki bunlar sürekli ilk 11 oynuyor, bunların 7 tanesi devamlılık olarak soru işareti.

Bu sebeple tam da 3 tane net ilk 11 oyuncusu transferi -ki en önemli şey devamlılıkları ve profesyonellikleri olmalı- bize seviye atlatır.

Leao falan bu yüzden çok çok riskli hamleler. Leao da buraya gelirse eğer, bi motivasyon bi gaz ligin ilk yarısı coşabilir, ŞL maçları falan. Sonra yatışa geçebilir mesela. Neyse bu başka bir konu Leao he geliyorum dedi de sanki bi bu kaldı.

tabiki kullanır

sen 8 numara ararken aaa zaniolo mu alalım dersen sonra elinde kerem barış zaniolo yunus varken yetmez zaha ziyech tete de alalım boşverin 8 numarayı 10 numarayı dersen 3 senede sayısız sağ bek sol bek alırsan tabiki kullanır

ben mi yaptım bütün bu transferleri

bjk ile ts de diyor ki ben buna göre plan yaptım değiştirmeyin

ne olacak şimdi

kural mantıklı diyen bir allahın kulu görmedim ama öyle gözünüz dönmüş ki benim gibi adama bile hoca karşıtlığı yapıştırıp tapınıyorsunuz

yahu 23 yaşında adam alıp şlde rekabetçi olamıyorsun da kaç yaşında alacaksın adamı

28 yaşındaki ortalama papel gueyeye 40 milyon + 8 milyon maaş verince mi yarışacaksın
Bahsettiğin oyuncuları alırken bu kural mı vardı? Zaniolo, Nelsson gibi oyuncular bu kural varken mi alındı? Madem bu kural bu kadar değişmemeli neden açıklandıktan sonra 2003 bir anda 2002 oldu? 23 yaşında CL'de seni rekabetçi yapacak adam TR'ye gelmiyor diyorum. Onu da çarpıtıyorsun. Hala tapınma falan diyorsun, seninle aynı düşünmeyen birisi x birine tapınıyor olmuyor. Neyse bu zamana kadar güzel muhabbetimiz hatırına bu konuda kapansın. İyi forumlar.

Obez İcardi'ye sözleşme uzatma teklifi verdiğimiz yetmezmiş gibi bir de 1 aydır paşa gönlünün kararını bekliyoruz bizim kulüp neden asla Real Madrid seviyelerine gelemeyecek sadece bu sebep bile açıklıyor.

Timurlenk gel de okana anlat bunu , 5 ay peşinde koşturtur bu adamların son gün shithole alır gelirler

Ben Okan Buruk'un yönetime Fatih hoca misali karabasan gibi çöküp "bunu alıp geleceksiniz, beni ilgilendirmez, nokta" demeyen bir TD olduğuna eminim, bence sen de buna katılırsın.

İşleyişe dair olayımız nedir, sistem(?) nasıl çalışıyor tam bilmiyoruz ama kabaca durum belli, istenilen mevkiye göre 10-20 adet oyuncu belirleniyor -ki bunlar muhtemelen transfermarkt değerlerine göre pahalıdan ucuza sıralanmış halde falandır- ve yönetime veriliyor.

Erden Timur gibi isimler bu nedenle çok çok önemliydi.

Şimdi transfere bakan kişi zaten belirsiz, diyelim oradan Ali Veli birisini getirdiler. O adam gerçekten listeye göre mi hareket edecek, becerisi nasıl falan muamma, ayrıca kendisine Dursun veya birilerinin/sponsorların verdiği bazı emirler doğrultusunda son güne kadar bi isim mi kovalayacak, bilmiyoruz. Bunu yönetim de bilmiyor zaten.

Velhasıl bi noktadan sonra iş teknik heyetten çıkıyor. Hatta sana şöyle söyleyeyim, çoktan çıktı bile muhtemelen. Çünkü tüm muhabirler geçen hafta Okan hocanın takım raporu, transfer listesi ve hangi mevkiye oyuncu istediğiyle ilgili raporu sunduğunu belirtti.

Maşallah transfer komitemiz dersine çok iyi çalışmış, bu yaza çok iyi hazırlanmışlar.

Transfer sihirbazı başkanımız Icardi ve Duran'ı takıma kazandırmak üzere.

Bahsettiğin oyuncuları alırken bu kural mı vardı? Zaniolo, Nelsson gibi oyuncular bu kural varken mi alındı? Madem bu kural bu kadar değişmemeli neden açıklandıktan sonra 2003 bir anda 2002 oldu? 23 yaşında CL'de seni rekabetçi yapacak adam TR'ye gelmiyor diyorum. Onu da çarpıtıyorsun. Hala tapınma falan diyorsun, seninle aynı düşünmeyen birisi x birine tapınıyor olmuyor. Neyse bu zamana kadar güzel muhabbetimiz hatırına bu konuda kapansın. İyi forumlar.

ben de diyorum ki

1. kuralı savunmuyorum
2.kural dün gelmedi
3. 30 yaşında alacağın adam da seni rekabetçi yapmıyor barış uğurcan osimhen yapıyor
4. şu an rahatlıkla 5 iyi transfer yapabilir takım

Duranın alınmasını geçtim isminin geçmesi bile kepazelik.Başımızdakilerin ne kadar çapsız olduğunun göstergesidir.

Geri
Üst Alt