Sanmiyorum. Ciddi degisiklikler olmazsa bu mac secen takim ligi zaten kac kere kazandik diyip sadece clde kasarlar ligde sicarlar
Kelebek etkisi. O yüzden diyoruz bu takımın ilk 11'ine 2-3 oyuncu şart. Senin yanındaki eşşek yüküyle koşunca sen de koşmaya başlıyorsun. Komple değişim zaten mümkün değil. Ama atıyorum ilk 11'e net koyacağın veya zorlayacak bir stoper, baba bir 6 ve 10 numara ile bu takım yeniden uçuşa geçer.
Uğurcan
Abdülkerim
Sallai
Barış Alper
Torreira
Osimhen
Bunlar zaten her daim maça çıkabilen, profesyonelliği yüksek oyuncular. Torreira son derece prof sadece bu sene çok duygusal inişler çıkışlar yaşadı, adam kutlama töreninde bile bi sinir boşalması yaşadı ağladı sanki hayatında ilk defa kupa kazanmış gibi. Veya gol attığında gitti taraftarların içine daldı.
Bu takımda devamlılık problemi kimlerde var?
Sanchez (kafa git gelli)
Singo (sağ bek olarak her avrupa maçında taş gibi oynar şüphem yok ama sakatlık sorunu yaşadı)
Lemina (kondisyon vb sorunlar yüzünden mecburen maçına göre oynuyor)
Sane (bu sene ligin ortasında 3 ay müthiş oynadı ve her büyük maçta imza attı hakkını yiyemeyiz ama 2 müthiş maçtan sonraki maç baştan sona sıvayabiliyor, ortası yok)
Sara (1 maç Rivaldo gibi oynayıp 3 maç Mustafa Sarp'a bağlıyor)
Jakops (ŞL'nin bitmesiyle kontak kapattı adam, yoksa defansif olarak harika bi sol bek ama ligin son çeyreğinde hayalet adama döndü)
Yunus (sakatlık problemi yüzünden...)
Özetle 13 adam saydık ki bunlar sürekli ilk 11 oynuyor, bunların 7 tanesi devamlılık olarak soru işareti.
Bu sebeple tam da 3 tane net ilk 11 oyuncusu transferi -ki en önemli şey devamlılıkları ve profesyonellikleri olmalı- bize seviye atlatır.
Leao falan bu yüzden çok çok riskli hamleler. Leao da buraya gelirse eğer, bi motivasyon bi gaz ligin ilk yarısı coşabilir, ŞL maçları falan. Sonra yatışa geçebilir mesela. Neyse bu başka bir konu Leao he geliyorum dedi de sanki bi bu kaldı.