Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.132
- 7.468
- 1.158
Yabancı kuralı inşallah değişmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahip olduğunun keyfini sürme gibi bir anlayış yok maalesef bizde. Önümüzdeki 1-1.5 ay transfer beklentim sıfır. Olur illa görüşmeler ama somut adım beklemiyorum. O lüksümüz de var açıkçası. Dünya Kupası modunu açtım herkese tavsiye ederim.Cok erken açıldı transfer nöbeti. Uyeleri de tahrik ediyor. Hocamız ve başkanımıza hoş olmayan ifadeler okuyoruz. Başlığın kapatılmasini talep ediyorum. En iyi kadro bizde. En iyi yerliler bizde. Sezonu en geç biz açacağız. Tüm rakiplerimiz on eleme oynayacak. Ligin açık ara favorisi biziz. Transferde aceleye gerek yok. Bu sınır bize sadece Avrupa'da engel olur. Sinir boyleyken de sabretmek gerekiyor. Yönetim ve hocamızin transfer sürecinde acele etmemesini anliyorum ve mantıklı biliyorum.
Bekleyip FB ve Azizin desteğini alıp yabancı sinirini degistirtmeliyiz. Bu maliyetlere bu yabancı sınırında elimiz kolumuz bağlı. Bazılarıniza kalsa Lemina Torreira Sara Sane yollayip no name topculara genco 40,ar m Euro vermeliyiz. Biz iyi yabancı genç topcu transfer edebilen bir takım değiliz. Sara Nhaga Tete Nelsson Singo hepsi karavana oldu neredeyse beklentiyi karşılayan yok. Boey var belki o bile ana unsur topçu olamadı nihayetinde.
Renktaslarimizi sükunete devam ediyorum. Kulübü zora sokuyorsunuz
Bu olmadigi ve olmayacagi icin hepimiz bu halde degilmiyiz? 30 yillik gsliyim hic plan dahilinde transfer yapildigini görmedimbence bizim transferleri temmuz sonunda ağustos başında bitirmemizde sakınca yok
yeter ki bahanelere sığınmadan planlı iş yapsınlar
fener ve bjk tabiki acele edecek
onlar başarısız taraf
Geç kaldıkWest Hamli Mateus Fernandes'in pesinde olan kulupler: M. Utd, PSG, Arsenal ve Real Madrid.
West Ham'in bekledigi bonservis geliri: 80 milyon pound
[@JacobsBen]
Katilmak ile beraber paramiz var diye hava atarak transfer sezonuna giriyorsun ama sezonun son gununu bekliyorsun. Olan parani yannis yunnus yerlere harcama ihtimalin artiyor. Bir Uyurcan tuttu diye, bir Icardi, bir Osi sansi lehine guldu diye her sene sezon sonunu bekleyemezsin. Taraftarin istedigi transferler kampa yetissin ligin 4. Haftasina degil.Cok erken açıldı transfer nöbeti. Uyeleri de tahrik ediyor. Hocamız ve başkanımıza hoş olmayan ifadeler okuyoruz. Başlığın kapatılmasini talep ediyorum. En iyi kadro bizde. En iyi yerliler bizde. Sezonu en geç biz açacağız. Tüm rakiplerimiz on eleme oynayacak. Ligin açık ara favorisi biziz. Transferde aceleye gerek yok. Bu sınır bize sadece Avrupa'da engel olur. Sinir boyleyken de sabretmek gerekiyor. Yönetim ve hocamızin transfer sürecinde acele etmemesini anliyorum ve mantıklı biliyorum.
Bekleyip FB ve Azizin desteğini alıp yabancı sinirini degistirtmeliyiz. Bu maliyetlere bu yabancı sınırında elimiz kolumuz bağlı. Bazılarıniza kalsa Lemina Torreira Sara Sane yollayip no name topculara genco 40,ar m Euro vermeliyiz. Biz iyi yabancı genç topcu transfer edebilen bir takım değiliz. Sara Nhaga Tete Nelsson Singo hepsi karavana oldu neredeyse beklentiyi karşılayan yok. Boey var belki o bile ana unsur topçu olamadı nihayetinde.
Renktaslarimizi sükunete devam ediyorum. Kulübü zora sokuyorsunuz
Bizde veririz bunuArsenal, Kenan Yıldız transferi için yaklaşık 100 milyon € bütçe ayırdı.
Sacha Tavolieri
Üstüme duyum fışkırtacak yokmu ??
Öyle zaten zamanında 8-10'a aldığın adam artık 20 falan yani.Piyasa inanılmaz uçmuş.
Aynen. Mesela denemelik Boey 1 milyondu. Şimdi öyle bir şey yapsak 5 milyon altına vermezlerÖyle zaten zamanında 8-10'a aldığın adam artık 20 falan yani.
Ne yazik ki Madrid oyuncuyu istiyorsa bize gelmez. Yasi 28-30 arasi olsa belki maas icin gelir derdim ama o da degil.Kang In lee'yi aslinda biz almamiz lazim
Osimhen'i bedava almisiz. Piyasa manyak oldu. Gerci Kenan'in yasa gore performansi inanilmaz. 100 rahat eder su anki piyasada. Hatta ustu bile olabilir.Arsenal, Kenan Yıldız transferi için yaklaşık 100 milyon € bütçe ayırdı.
Sacha Tavolieri
Nhaga-Asprilla en net örneği sanırım yakın zamandaki hatta Noa Lang yine baktığımızda 5 sene önce Nhaga gibi adamı 1'e falan alabiliyordun, Asprilla mesela 20m bonservis dediler bence 1m falan anca ederde, Noa Lang 30m bonservisi var, Sallai'yi 6'ya aldık öyle düşün. Lang ile Sallai arasında da öyle vaaauv dedirtecek bir oyun farkı yok.Aynen. Mesela denemelik Boey 1 milyondu. Şimdi öyle bir şey yapsak 5 milyon altına vermezler
Artık Mourinho'nun veya bir yere giderse Conte'nin topçularla kavga etmesini bekleyeceğiz''22/23 icardi, 24/25 osimhen, 25/26 ugurcan transferleri tamamen plansız, programsız, doğaçlama şekilde son günlerde yapıldı. abdulkerim transferi ali koç vazgeçtiği için gerçekleşti, torreira transferi şu an futbolu bırakma noktasına gelmiş amadou diawara turkiye ligine gelmek istemediği için gerçekleşti hatta ve hatta mertens transferi bile joao pedro fenere kaptirildigi için yapıldı.
Salai menajer onerisiyle son anda denk geldi, lemina arabistan transferi iptal olduktan sonra twit atılmasa transfer filan edilmeyecekti aksini söyleyen yalan söylüyor... farkinda mısınız bilmiyorum ama ister ilahi mudahale diyin ister şans diyin ister derin galatasaray diyin işler bir şekilde dönüp dolaşıp bizim bile istediğimizden.
Gönlümüzde olandan daha iyi oldu. muhtemelen plan, program, talep üstüne yapılan transferlere nazaran kervan yolda düzülür transferleri daha basarili olduğu için biz bu yazı hatırlı menajerlerden fırsat bekleyerek geçiririz. zaten 10+4 gibi bizim sampiyon olma şansımızı lehimize bu kadar arttiran bir kurala bu kadar itiraz edilmeside bundan. plan, program filan yapmakla ugraşmak istemiyor kimse çünkü beceremiyoruz, denk geleni almanın derdinde hepsi ve u23 denk gelmesi zor...''
![]()
Bu olmadigi ve olmayacagi icin hepimiz bu halde degilmiyiz? 30 yillik gsliyim hic plan dahilinde transfer yapildigini görmedim