Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Anket kapatılmış .
Cok erken açıldı transfer nöbeti. Uyeleri de tahrik ediyor. Hocamız ve başkanımıza hoş olmayan ifadeler okuyoruz. Başlığın kapatılmasini talep ediyorum. En iyi kadro bizde. En iyi yerliler bizde. Sezonu en geç biz açacağız. Tüm rakiplerimiz on eleme oynayacak. Ligin açık ara favorisi biziz. Transferde aceleye gerek yok. Bu sınır bize sadece Avrupa'da engel olur. Sinir boyleyken de sabretmek gerekiyor. Yönetim ve hocamızin transfer sürecinde acele etmemesini anliyorum ve mantıklı biliyorum.
Bekleyip FB ve Azizin desteğini alıp yabancı sinirini degistirtmeliyiz. Bu maliyetlere bu yabancı sınırında elimiz kolumuz bağlı. Bazılarıniza kalsa Lemina Torreira Sara Sane yollayip no name topculara genco 40,ar m Euro vermeliyiz. Biz iyi yabancı genç topcu transfer edebilen bir takım değiliz. Sara Nhaga Tete Nelsson Singo hepsi karavana oldu neredeyse beklentiyi karşılayan yok. Boey var belki o bile ana unsur topçu olamadı nihayetinde.

Renktaslarimizi sükunete devam ediyorum. Kulübü zora sokuyorsunuz
Sağduyu çabalarına gireyim.

Tüm avrupada transfer dönemi turnuva sonuna kadar durgun olacak netin peşindesiniz dayı siz hala.
Her turnuvada yaşanan şeyler bunlar.
Ss almanya 3. liginden trabzon her gördüğü genci wonderkid sanıp saldırdığı için dünyanın sonu gelmiş muhabbetini burakın.

Haziran 13 arkadaşım bugün daha. Bi kendinize gelin.
Oyuncular ya kupada ya da 1 sene olan yıpranmalarını toplamak için dinleniyorlar.
Her gün anlamsızca gelip burada ona buna sallamayı marifet sanmayı bırakın.
Yok icardi şişko onu bekliyoruz, yok okan yatıyor, dursun umrunda değil.

2 tane no name twitter asalağı götünden haber salladı diye gelip burada o olay oluyormuş gibi ortalığı yangına çevirmenin lüzumu yok.
Sezon bitmiş sözleşme imzalanmamışsa iki taraf için de demek ki bazı şeyleri unutturmaya çalışıyorlar.
Adam daha 1 ay önce hem son maç hem kutlamada tüm tribünü gezdi, takım onu ortada alkışladı.
Adına veda koyulmadı diye mi tüm bu tantana. City futbolcuları bernardoyu alkışladı gitti oluyor da aen iki kere bunu yapıp şölen havasında uğurlamış olmuyor musun.

Siz normal hayatınızda bu paranoyalarla nasıl yaşam sürdürüyorsunuz lan.

Gidin tedavi olun abi.
Konuya her giriyorum yandık bittik biz. Şöyle oldu böyle oldu.
Yeter yav.

haziran ayında bu yangının bir anlamı yok ki bu yıl daha net ve maliyetli transferler gerekecek. acele etmenin anlamı yok, ağustos ayında bahsedilen yangın yapılabilir. geçen yıl ederson, uğurcan olayı iyi bir örnek.

Başar Önal'ı hiç izlemedim. Kendisi 2004 doğumlu ve Hollanda Ligi'nde 8 gol, 7 asist yapmış. Üstelik takımı da Hollanda Ligi'ni 3. bitirmiş.

Bu arkadaşla ilgilenmek yerine neden kendisinden 3 yaş büyük Aral Şimşir ile ilgileniyoruz mesela?
Biri çizgide dikine oynayan emre kılınç, efecan karaca ekolüden diğeri daha iç kullanan daha geniş alanı kare olarak kullanan futbolcu.
İkisi aradında ciddi bir teknik fark var.
Absürt örnek olacak birebir denk sayılmaz ama oyun içi tarzı bakımından biri kenan diğeri barış. Kenanın peşine düşmek daha akıllıca.
İkisinin top sürme ve topla koşarken tekniğine bakmak yeterli.

Aral bugün Türkiyede oynasa 30 falan isterlerdi. 10-13 civarına bitebiliyorsa beklememek lazım.

Okan hocanın bahaneleri şimdiden hazır. Yabancı sınırı değişti, Dünya Kupası var ondan takımlar oyuncularını vermiyor vs. Her sene böyle bahaneleri oluyor adamın. Bir kere de bahanesiz planlı bir transfer dönemi geçirdiğimizi görsem gam yemeyeceğim. Muhtemelen bu sene de Ağustos'un son günlerine kadar beklenir sonra menajerlerin kucağına otururuz son günler Ndombele gibi bitik oyuncuları bize kakalamaya çalışırlar. Ben bu senaryoyu her sene görmekten bıktım kardeşim!

haziran ayında bu yangının bir anlamı yok ki bu yıl daha net ve maliyetli transferler gerekecek. acele etmenin anlamı yok, ağustos ayında bahsedilen yangın yapılabilir. geçen yıl ederson, uğurcan olayı iyi bir örnek.
Maliyetli kısmına katılmıyorum. Sen oyuncuda potansiyel görüp erkenden transfer etmezsen sonuçta maliyete katlanmak zorunda kalıyorsun. Şu an potansiyel sahibi büyük takımlara adım atmamış oyuncular ile potansiyel görülüp büyük takımlara transferini yapmış ama tutmamış oyuncuların peşinde olursak maliyet kısmını aşağıya çekersin. Sen yeter ki oyuncuyu detaylıca araştır.

ahahahahah dönem başı arsenale gidecek denen world class barış alpere bir tane bile teklif gelmemesi şoku🤣🤣

acele etme gibi bi zorunluluk yok transferde de insanları şüpheye sevk eden 1 yıl boyunca gideceği belli olan kalecinin yerine son gün adam alan ekibin yine laylaylom takılması

En azından kendi adıma

planlama ve translarda başarı yüzdesi de aşikar

Ben takmıyom zaten en az 1 ay daha hareket olmayacağı belli WCye odaklanalım

Bu gsliler de her sezon bir şeye ağlıyor bazen diğer takım taraftarlarına hak veriyorum

Alajbegovic
Silas andersen bunlar zaten dalga geçilecek adamlar değillerdi.
Adam daghim de salzburg zaten gene dalga geçilecek biri degil millet zaten 19 yaşında salzburg dan birini brighton birini dortmund aldi. Genelde alinan oyuncularin istatistik başlıkları benzer. Takimlar da iyi takimlar. Yöneticisi bakis acisi zaten dalga geçmekten üstten bakistan ziyade profesyonel. Bence bunda taraftarin da katkısı var dunya yıldızı burasi gs geyikleri yok

Son düzenleme:
Herkese gunaydin
Iyi "yani" ve "tabii ki" ler

Allahin kitabın yok mu lan dursun diyecek bi Allahin kulu yok mu

Her okudugumda "boyle sacmalik mi olur" dedigim bir durum.

Diyelim tam lazim oldugunu dusundukleri adam var, on gorusmen vs de OK (var midir o da ayri konu zaten). Tazminat ya da bir sey vermeden sozlemesmesi biten adami bekliyor olmak ve tum transfer surecini buna bagliyor olmak ya da bu sekilde yazilmasina ses cikarmamak akla abes.

Geri
Üst Alt