Iskandinav piyasasi da oyuncu baya genc oldugu an baya ucmaya basladi. Hedef Salzburg disi AVusturya takimlari olmali. Su Lensin simdi 40 milyon isteyecegi Sangare mesela 8 milyona gitmisti oraya. Git ordan ve Isvicre'den genc oyuncu bak. Orda genc oyuncularun menajerleri isinden anliyor diye, onlara genelde baya makul serbest kalma maddeleri koyduruyorlar.

Dogru ayni mantik diye oyle yazdım onlari da hedefsuz takimlar aliyor diye
@Emrah Duvar renktaşın demek istediği mesela Rennes'te Djoui Cisse 25 milyon konuşuluyor bonservis için. Kendi takımında bile 1000 dakika süre almamış bir isme bu para verilmemeli çünkü kendini gösteren bir oyuncu değil ama mesela Strasbourg'ta Diego Morriera'ya 30-35 isterler verirsin. İkisi de genç oyuncu ama birisi kendini kanıtlamış birisinin daha ne olduğu belli değil.

Bizim almamız için illaki anadolu takımına gidip 8 gol mu atması gerekiyor

eleman nasıl bilmiyorum ama ufak bir yatırımla 2 senedir bir yerlerde oynuyor olabilirdi kiralık ve biz de gelişirse devam ederdik

tek mesele 30+ bonservisi ve 5 milyon maaşı olmayışı bizim yönetim ve hoca için

eleman nasıl bilmiyorum ama ufak bir yatırımla 2 senedir bir yerlerde oynuyor olabilirdi kiralık ve biz de gelişirse devam ederdik

tek mesele 30+ bonservisi ve 5 milyon maaşı olmayışı bizim yönetim ve hoca için
Geçen yaz ismi geçti istiyoruz diye sonra adım atılmadı. Klasik okan buruk dönemi hamlesi genç oyuncu alerjisi var adamın.

Muhasebesaraylılar önce kendi muhasebelerini yapsın ortaya koysun sonra gsye gelsinler

Geri
Üst Alt