Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklamalar yanlış sadece teoride doğru bu arada genel olarak aslinda.Biraz daha sakin ve sisteme dayalı bir lig olduğu için oradan hem konfor alanından hem sistemden çıkıp burada kaosa düşecek olduğu için oyuncular ondan dolayı sıkıntı.Zaten son zamanlarda çok az iyi oyuncu cikiyo oradan ve iyi olanı da kapiyorlar hemen mesela ligin en iyisi saibariydi zaten 55e aldılar falan , onun dışında olan 3-4 iyi oyuncu da yine iyi takıma gidiyor zaten o yüzden bence de oradan oyuncu almamak lazım genel olarak cunku iyi istatistik yapsalar da patlayani cok oluyo duzgun liglerde bile.Yoksa mesela saibari buyursun gelsin , mokio buyursun ama mesela ado den haagin 0 stres yaşayan 20 yaşındaki hollandali ossi olmaz buradaIyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.
Mats rots mesela hoffenhaim aldi..Iyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.
1 macta 8gol mu atmisti ne?Afonso Alves vardı Heerenveen'de o adamın tutmamasına şaşırmıştım Suarez'den falan daha büyük hypelenmişti.
Ben de 7 ya da 8 diye hatırlıyorum.1 macta 8gol mu atmisti ne?
Hollanda'da daha açık bir futbol oynanıyor o yüzden bazı noktaların özellikle hücumda dar alan yada kapalı savunmaya karşı becerileri konusunda diğer liglere göre daha dikkatli izlenmeli bu konuya katılıyorum. Lakin bazı oyuncular var Kess Smit, Saibari vb. gibi bunları ikna edebilirsen alırsın Hollanda liginde diye bakmazsın.Hollanda alt yapısıyla bizim 100 kat ilerimizde, bu oyuncuların hepsinin çıkması normal. Bunun aksini söylemiyorum, ama lig olarak daha pozitif bir oyun oynanıyor
Tabiki de alırsın ama fiyatı önemli. Saibariyi ben de yazıyordum alalım diye. Ama 75m euro Osimhen ise Saibari 55m euro verir misin soru bu?Hollanda'da daha açık bir futbol oynanıyor o yüzden bazı noktaların özellikle hücumda dar alan yada kapalı savunmaya karşı becerileri konusunda diğer liglere göre daha dikkatli izlenmeli bu konuya katılıyorum. Lakin bazı oyuncular var Kess Smit, Saibari vb. gibi bunları ikna edebilirsen alırsın Hollanda liginde diye bakmazsın.
Liverpool enteresan paralar harcıyor 2 senedirLiverpool, Muñoz transferinden sonra şimdide Diomande transferi için çok çalışıyor. Liverpool bu transfer için yaklaşık 100 milyon euro vermeye hazır. (Ornstein)
Bunlarda fazlalık olan kanat yok mu birini kiralasak bari bize de lazım sonuçta rotasyon içinLiverpool enteresan paralar harcıyor 2 senedir
Kim aldıOulai devre arasi 35m verip alcaktik kacan balik yine buyuk oldu
Salah yerine alıyorlar galibaBunlarda fazlalık olan kanat yok mu birini kiralasak bari bize de lazım sonuçta rotasyon için
piyasasi 60m olmus twitterda gordumKim aldı
Mevcut piyasada verebilirim hocam. Baturina için takımı 70'mi ne istiyor mesela. Şu an Osimhen'i 75'e satmazsın yani. Genk'in 10 numarası için 30-35 konuşuluyor gibi.Tabiki de alırsın ama fiyatı önemli. Saibariyi ben de yazıyordum alalım diye. Ama 75m euro Osimhen ise Saibari 55m euro verir misin soru bu?
Salah da kalacak diye haberler vardı.Salah yerine alıyorlar galiba