Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.863
- 10.742
- 2.838
sonraki paylaşımı lo siento olacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her turlu zarardayiz. Yirenkyi gelmeyi istemedi bahanesini de kabul edemem malesef. Sen ne kadar ugrastin getirmek icin?
Bu beceriksiz yönetim varken gelmek istemiyor bahanesi kabul edilemez. Erden baskan nasil ikna edip getirdi okadar yildizi?
"28 Temmuz 1993 yılında İstanbul'da doğdum. Doğma büyüme İstanbulluyum, ailem 1964 senesinde İstanbul'a yerleşmişler. Anne-babam Kastamonu İnebolu’lu o yüzden aslen bende oralı sayılırım. Sıkı bir Galatasaray taraftarıyım. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezunum."
Adam adam
![]()
Hocam herşey olur adam Galatasaraylı yakışıklı yakışırDenizci olacakken oyuncu olmuş demek ki
"28 Temmuz 1993 yılında İstanbul'da doğdum. Doğma büyüme İstanbulluyum, ailem 1964 senesinde İstanbul'a yerleşmişler. Anne-babam Kastamonu İnebolu’lu o yüzden aslen bende oralı sayılırım. Sıkı bir Galatasaray taraftarıyım. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezunum."
Adam adam
![]()
Torreira Devrim'e takıntılı diyelim hadi de sen niye Torreira'ya takıntılısın bu kadarToreyra ece erkene msj atıp duruyor bu rezilligin hesabını soracak bi tane adam kalmadı
Gsde benim oynamam gerekiyorduTorreira Devrim'e takıntılı diyelim hadi de sen niye Torreira'ya takıntılısın bu kadar
Sizlere bu yönetim mustehakParayla. Sonra Ziyech ve Zahanin maasi aciklanandan bir hayli daha yüksek oldugu ortaya cikmisti
Mertens yasi baya yüksekti ve Itayladan Baska takima gitmeyi istemiyordu.
Zaha = baya Para ve CL
Ziyech Araplarin saglik kontrolûnden gecememisti + yüksek maas + kimse asiri ilgi göstermemisti
Icardi = yüksek maas + Wanda yüzünden sorunlu/toksik görünen biriydi. O topa girmeyi isteyen takima fazla yoktu.
Osimhen = Napolinin sahibinin ruh hastasi olup damit kadro disi birakmasiyla olusan bir firsat transferdi. Chelsea mesela maasi o kasar yüksekti diye biz almadan maasi in 3/4 anca vermeyi istiyordu.
Torreira = bizi sanki orta seviye ispanyol ve italyan takimlari icin baya bekletmisti. Ordan istedigi teklifi alamadi diye bize geldi
Icardi ile uzatalım, sağ beke Zeki Yavru, orta sahaya Ntcham bu iş tamamdır rotasyon taş gibi olur.