Gomes - Lemina 2023/2024'de Wolves'in orta saha ikilisiydi.

İyi transfer olur da bütçeyi 10 no'ya harcamak daha mantıklı geliyor, hele Sara satılmadıkça 40 milyon euro gibi bonservis hiç ihtimal vermiyorum o bölgeye.

Can Uzun'a 50 verilirse buradan ömür boyu ban yiyecek şekilde mesaj atarım gibi
Bir sey merakim var, tivit gordum ama nasil olur ki diye sorguladim(ciddiye almadim daha dogrusu)

"Almanya MT secerse mizmizlanmak yok ama ha" diye.

Oyle bir sey olabilir mi ki gelecekte?(Hani olmaz duruyorda acaba dedirtti. Bilmiyorum tam cunku)

Bir sey merakim var, tivit gordum ama nasil olur ki diye sorguladim(ciddiye almadim daha dogrusu)

Oyle bir sey olabilir mi ki gelecekte?(Hani olmaz duruyorda acaba dedirtti. Bilmiyorum tam cunku)

Seçemez artık A milli formayı giydi heis

Milli formayı üç kere giyerse seçemeyior diye biliyorum

ya abi bunu nedense kimse kabul etmiyor, alınsa devre arasında orta saha alınırdı hem de Okan deli gibi Gueye istemesine rağmen alınmadı, üstelik bonservis miktarı belli (serbest kalma maddesi) + adam da ok idi gelmeye. Gueye de bu arada gelse ciddi bi eksiğimiz kapanır.

paramız var yok değil mesele, yönetim bu parayı şuan kulübün kasasından çıkartmak is-te-mi-yor bu çok çok belli.

10 yabancı kuralı değişmezse de işte Nhaga + 3 tane Duran ve Aspirilla tarzı opsiyonlu kiralık transferi gelir, belki bi Aral falan alınır bi 10-15'e konu kapanır.
Bu yaz 60-70 harcayacağız kimsenin gitmediği senaryoda. Geçen kış sezonuyla bu yazın alakası yok. Mayıs ayında seçim vardı şu an sezon sonunda bir seçim yok. Beklenende 27 Haziran yetki kurulu orada Mağazacılık halka arzı var o geçtikten sonra 1-2 ay içinde halka arz işlemini yapacaklar oradan 100-120 milyon dolar bir gelir bekleniyor. Burası benim tahminim daha sonra elde edilen kaynakla bir de sermaye artışı yapacağız 60-70 milyon dolar civarı bir kaynakta böyle elde edilir bence. Transfer sezonu sonunda göreceğiz.

HLDa981XoAAaHgn

Mimovicin 5 milyon almasa bana tuhaf geldi. 1 sifir fazla olmasin o? Sonucta cocuk 20 yasinda cok ucuk olmayan bir bonservis ile Partizan'dan geldi.

Ne güzel yav. GS dostu Acuna ve futbolcusunu ne zaman transfer etmek istesek bize zorluk çıkarmayan (!!!) Başakşehire futbolcular vermek için görüşmeler yapıyoruz.

Alejandro Grimaldo > Atlético

13M€

Nübel’e Avrupa’dan da bazı takımların ilgisi bulunuyor. Beşiktaş, Alman kaleci için şartları zorluyor. (Ertan Süzgün)

Geri
Üst Alt