- 4 Ağustos 2009
- 89.775
- 70.624
- 5.093
Vasatizm gömleğini yırttıramiyoruz rts buyuk bir direnç var.Okan giderse montella isteyen vardı
Forumda futboldan anlayan yüzde 2 anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasatizm gömleğini yırttıramiyoruz rts buyuk bir direnç var.Okan giderse montella isteyen vardı
türkiye milli takımının bu halini görünce yabancı sınırının 5 yahut 3 olması gerektiği apaçık ortada
Olur mu hocam montella elit hocaOkan giderse montella isteyen vardı
Montella elestiriliyor diye dalga geçiliyordu burdaVasatizm gömleğini yırttıramiyoruz rts buyuk bir direnç var.
Sokarım dogrudurSokan Kanarya
Sana demedim kiSokarım dogrudur
Sana demedim ki
berbat bir oyuncu bu arada.Napoli, Milan, Como bizimkilerin begenmedigi Zanyola icin yarisiyor he. Vay laleler.
Tamamberbat bir oyuncu bu arada.
zanioloya muhtemelen daha yüksek maaş söz vermişler ama geçen yıl yaptıkları sözleşme düşük o yüzden ayrılmak istiyorBu udinese ne yapmak istedi anlamadim. Bunlar hic oyuncuya sormamismi senin bonservisi alacagiz ona göre diye? Hani direkt bizden alip satmak isteselerdi yüzde 50 olayini birakmazlardi. Belliki Zaniolo ordada mutlu olamamis bonservisimi alirsaniz bile burda kalmam ayagi yapmis. Neyse eger güzel paraya satarlarsa biz karli cikariz.