Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 113.829
- 101.072
- 5.238
kim o fazla akıllıTakımda herkes sıçmış batırmış adam aradan gitmiş barışa tutulmuş satılsın diyor
Siz varken gsnin düşmana ihtiyacı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim o fazla akıllıTakımda herkes sıçmış batırmış adam aradan gitmiş barışa tutulmuş satılsın diyor
Siz varken gsnin düşmana ihtiyacı yok
Yine de yanlış baktığını bildirmek zorundayım. Barış sayesinde delinmeyen duvar delindi. Vasatı aştığını düşünmekteyimDiğerlerinin kötü olması Barış'ı iyi yerde göstermez. Biz kendi oyuncumuzdan sorumluyuz. İki maçta da vasatı geçemedi. Ha gitsin 10 kişiyi çalımlasın 40 metreden şut çeksin diye beklentisi kimsenin yok öyle bir topçu da değil. Ama 2 tane vasat altı takıma karşı vasat performans maalesef Barış'tan beklenmiyordu.
2022'li kurala uymuyorNasıl yav camavinga kurala uymuyor mu olum ne anlatıyor bu.
Hatta 2 sene oynatabiliyoruz sorunsuz
Naber dostum60 isteyen frankfurt götuyle guler bu teklife. 45-50den aṣagi da birakmaz. Canda okadar etmez. Boṣa kurek cekiyoruz herzamanki gibi

Camavinga ihtimali varsa kadroda yer açılır kurala uymuyor demek saçmalık
Geçen sene +1 sene koymadılar mı bunlar kurala uymayan herifler kurala uydu ve bu nedenle bu sene de bundan yararlanıyorlar.2022'li kurala uymuyor
10+4 yuzunden su ana kadar elimizden kaçırdığımız herifler kamavinga, saybari, van dijk, taçsız kral pele, bekenbayer, kaleci mayer..
Elendikten sonra 90dk da oynar. Onu saymam mumkun degil tuna tavusumNaber dostum![]()
bullshitTakım olarak kötüydük bu turnuva. Ama diğerleri kötü diye Barış'ın Yunus'un da kötü olmasını normalleştiremem ben. Diğerleri kötüyse sen iyi olacaksın. Rakipler B seviye takım bile değildi. Barış'ın eşik atlaması lazım eğer üst seviyelere çıkmak istiyorsa. Eksik olduğu çok yönleri var. Can 2. yarı girdi bir hücum oyuncusu nasıl oynanır gösterdi pozisyona girdi pozisyona soktu tempoyu artırdı. Barış'tan iki maçta da göremedik fazla.
Normalde gecen sene 2003 olacakti ve bu sene 2004. Ama takimlar agliyor diye 2002 ve simdi 2003 yaptilar diye hatirliyorumGeçen sene +1 sene koymadılar mı bunlar kurala uymayan herifler kurala uydu ve bu nedenle bu sene de bundan yararlanıyorlar.
Fazla amatöruz zatenBu icardi hikayesi tamamen yetki kongresi sonuna kadar balon gundem.geliyor bana.
Tum hamlelerini kitleyen bir konuda oturup beklemek fazla amatorluk cunku