- 31 Ağustos 2021
- 68.638
- 49.238
- 3.258
camavinga 10+4'e takılmış
Boyle bir yalan olamaz. Tamamen kural sacma gundemi ittirmesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
camavinga 10+4'e takılmış
Oliver kahn vardı birde atlamayalım10+4 yuzunden su ana kadar elimizden kaçırdığımız herifler kamavinga, saybari, van dijk, taçsız kral pele, bekenbayer, kaleci mayer..
Bu yönetim adam olmaz. Bu oburiksin dilinin ucundaki kelimeye mi kaldikMauro Icardi, henüz kararını vermiş değil. Galatasaraylı yetkililere, ay sonuna doğru kararını vereceğini iletti. Şuana kadar Galatasaray'ın teklifinden daha cazip bir teklif alamadı. (Sergen Dağ)
O kadar da olamaz yav, neresinden baksan akla abes.Fazla amatöruz zaten
he fenerlilerde aynısını söylüyor. hem sana ne? sen paraguay ı destekleyelim diye konu açmamış mıydın?Takım olarak kötüydük bu turnuva. Ama diğerleri kötü diye Barış'ın Yunus'un da kötü olmasını normalleştiremem ben. Diğerleri kötüyse sen iyi olacaksın. Rakipler B seviye takım bile değildi. Barış'ın eşik atlaması lazım eğer üst seviyelere çıkmak istiyorsa. Eksik olduğu çok yönleri var. Can 2. yarı girdi bir hücum oyuncusu nasıl oynanır gösterdi pozisyona girdi pozisyona soktu tempoyu artırdı. Barış'tan iki maçta da göremedik fazla.
Yhh, dogrumu bu?he fenerlilerde aynısını söylüyor. hem sana ne? sen paraguay ı destekleyelim diye konu açmamış mıydın?
45 dedin ama.Elendikten sonra 90dk da oynar. Onu saymam mumkun degil tuna tavusum

Bu arkadaş Messi değil mi Arjantini desteklemesini beklerdimhe fenerlilerde aynısını söylüyor. hem sana ne? sen paraguay ı destekleyelim diye konu açmamış mıydın?
Geçen sene 2003ten 2002e düşürdüler. Ama adı üstünde geçen sene şimdi de otomatiik 2003 oluyor, seneye 2004 gibiGeçen sene +1 sene koymadılar mı bunlar kurala uymayan herifler kurala uydu ve bu nedenle bu sene de bundan yararlanıyorlar.
olm bana ne milli takımdan ben oyuncularıma bakıyorum hacıosmanın milli takımına. fenerliler öyle söylemiş söylememiş bakmam bile. sen niye bakıyorsun demek ki önemli buluyorsun.he fenerlilerde aynısını söylüyor. hem sana ne? sen paraguay ı destekleyelim diye konu açmamış mıydın?
Şöyle bir durum vae bizimkiler 10+2+2 olsun diyor. 2 kişi 2003, 2 kişi 2000 sonrası gibiBoyle bir yalan olamaz. Tamamen kural sacma gundemi ittirmesi.
Diyelimki 2004 lu aldım 4 senelik anlaştım. Öbür sene bu kurala uymuyor mu. Yoksa sozlesme bitene kadar miGeçen sene 2003ten 2002e düşürdüler. Ama adı üstünde geçen sene şimdi de otomatiik 2003 oluyor, seneye 2004 gibi
He doğruymuş beynim çürümüş algılayamıyormGeçen sene 2003ten 2002e düşürdüler. Ama adı üstünde geçen sene şimdi de otomatiik 2003 oluyor, seneye 2004 gibi
Iste o degisimi forse etmek icin hep "kuraldan magdur olduk, yokaa biz yildiz transferlerimizi hemen yapacaktik" algisi kastiriyorlar rodop ve turevleri uzerinden.Şöyle bir durum vae bizimkiler 10+2+2 olsun diyor. 2 kişi 2003, 2 kişi 2000 sonrası gibi
Şöyle açıklıyım. An itibariyle kurala göre 2003lü birisi kurala uyuyor, bu oyuncuyu seneye de bu şekilde kullanabiliyorsun. Yani sınırdaysa maksimum 2 sene.Diyelimki 2004 lu aldım 4 senelik anlaştım. Öbür sene bu kurala uymuyor mu. Yoksa sozlesme bitene kadar mi
sana ne ise tatava yapma. Git paraguay ı destekle şimdi. 3-5 tane siyasal islamcı it milli takımda borusu ötüyor diye diğerlerine sallaman laf salatasıolm bana ne milli takımdan ben oyuncularıma bakıyorum sokmuşum hacıosmanın iktidarın milli takımına. fenerliler öyle söylemiş söylememiş bakmam bile. sen niye bakıyorsun demek ki önemli buluyorsun.
Kuralı getiren mallar bile bu işin içinden çıkamaz.Diyelimki 2004 lu aldım 4 senelik anlaştım. Öbür sene bu kurala uymuyor mu. Yoksa sozlesme bitene kadar mi

desteklerim veya desteklemem konu bu değil. oyuncularımız hakkında yorum yapabilirim. kimseden icazet alacak değilim. bunun için milli takımı desteklemek gerektiği nerde yazıyor ben göremedim desana ne ise tatava yapma. Git paraguay ı destekle şimdi. 3-5 tane siyasal islamcı it milli takımda borusu ötüyor diye diğerlerine sallaman laf salatası