Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.962
- 67.038
- 5.003
sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor o sebeple kimse yüksek para vermek istemiyor. zaten bodo 2 milyondan pazarlığa başlamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor o sebeple kimse yüksek para vermek istemiyor. zaten bodo 2 milyondan pazarlığa başlamış
Zenci okudum Allah affetsin.solbakken gibi sarışın yakışıklı olmadığı için takımların dikkattini çekmemiş
sol bek oynadığı maçta çalım şov ile gol attı senciyiz senci
![]()
Bu gün golü atan Bodo lu sağ bek
Ege'de var ama Twitter hesabının sahibi Tansel Taşanlar.Ege açıkça yayında söylüyor bildiklerini.Tansel gelen tepkilerden sıkılınca böyle bir yola başvurmaya başlamıştı geçen sezondan beri.Ege bende icindeydim grubun diyordu gecen aksam.
TamamArkadaşlar solbakken'i 5 dakika kadar izledim ve yorumladım. Sivastan Erdoğan Yeşilyurt'u alırsak daha iyi olur. En azından yabancı kontenjanını işgal etmez.
Mesele böyle adamları bulmakta zaten.Sağ bek için başka adaya bakmam alırım bunu.
Oramagomaburamago gibi bi isim bu ne lagolü atan sağ bek, adam sol bek oynuyor şov yapıyor
solbakken çöpüyle uğraşmam bu elemanı alır kaçarım
Brice Wembangomo - Oyuncu profili 2022
oha harbiden senci yazıyormuşZenci okudum Allah affetsin.
Arkadaşlar solbakken'i 5 dakika kadar izledim ve yorumladım. Sivastan Erdoğan Yeşilyurt'u alırsak daha iyi olur. En azından yabancı kontenjanını işgal etmez.
Sağbakken