Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerry mina 30m’e everton yapmıştı sanki son dk’dan sonra

nelsson zaten bize gelmeden once piyasasi olan - potansiyeli olan ve de takip edilen bir yetenekti.
alacagimiz konusuluyorken, akabinde kendi resmi basliginda nacizane o donem vurgulamis idim.

kuzey ulkeleri (nordic) bazli milli takimlarda bazi bolgeler altin hatta elmas degerinde , her jenerasyonda bir veya iki bolge den kica ve uzun vade de yetenekler cikardilar,cikaracaklar da.
sistem ulke futbollarinda bu denklem sasmaz 90larin basindan bugune nacizane gozlemim. isvec,danimarka o donemler zaten doneler sunuyordu bazi bold bolgelerde avrupa futboluna saglam yetenekler cikaracaklari baglaminda. brolin den, laudrup kardeslere, andersen den ,henrik larsson, zlatana, elmander'e, kjaer'e ,manu efsane solkjaer~ baba ogul muthis kalecisine kadar.... stoper bazli nelsson gencler baz'inda zaten sinyali cok onceleri vermisti ust yapiya yonelik.bunu da gecmiste degindik donem donem. burdan donus yapmaz kanaatindeyim. hem kulupsel hem ulusal. guzel bir dunya kupasi yasacagini bekliyorum temenni ediyorum.

nordic/kuzey nazarimda kale,stoper,pivotsal hibrid forvetler ozelidne ozeldir. ara da istisna isimler bunlarin arasina farkli bolge den ekledigim olmustur. laudrup kardesler ve brolin,dahlin,larsson misal.

nelsson konusunda ezcumle, uzun vade de ; epl de veya serie a da ; yeni *mellberg olacagini dusunuyorum,ilk kendisini gencler bazli izledigimde not alirken bu sekilde eklemistim. halen de bu bakistayim.
bizden sonra aston veya new castlle yapmasi ,serie dan milan,juve, roma vs yapmasi icten bile degil. daha ustu de olabilir epl ozelinde, bu sezon hem kulup hem ulusal bazda istikrarliliga dikkati cekerse.

Umarım transfer edeceklerimiz kadar göndereceklerimizi de halledebiliriz.Kadro çook şişkin.Daha kiradan Sekidika, Emre Taşdemir falan dönecek 😐

@carvalho ;

en son, isvicre macinda cok begenmistim. golu de atmisti ekstra dan.
orta 3lu de 433'un solunda oynadi bu macta yanlis hatirlamiyorsam.
betis bolumu ayri bir baslik konusu. ozel taktisyen *pellegrini dolayli.

Dogru bir planlama ile cok iyi bir takim olacagiz

Genc oyunculardan kurulu bir kadromuz var,orta sahaya tecrubeli ve kaliteli 3 transfer bile bambaska bir seviye’ye gelecegiz bu yuzden orta saha da nokta atisi transferler cok önemli

Sirti dönük top alabilen,oyun akli olan ve geriden oyun kurabilen bir 6 numara

Tempolu ve dikine oynayan 8 numara

Gol ve asist katkisi olan bir 10 numara

Kazimcan
Solbakken
Denayer
Onur bulut

Bu hafta aciklanir bence

Ardindan os. Son olarak forvet

İnstagram'dan Galatasaray'ı son takibe alanlarda 1k takipçili olanları filtreledim bu çıktı :D
Sadece başak dönemi çalışmışlar o yüzden pek sanmıyorum tabi olabilir de ama baktığımda Can Okuyucu- Kaleci antrenörü sanırım her gittiği takımda var, İrfan Saraloğlu yine her gittiği takımda var, Dursun Genç var ama tam olarak anlamadım hangi takımlarda beraber çalıştığını. Ben asıl uluslar arası isimleri merak ediyorum. Ayrıca atletik uzman, kondisyonerini de bulamadım acaba o kim olacak.

Sadece başak dönemi çalışmışlar o yüzden pek sanmıyorum tabi olabilir de ama baktığımda Can Okuyucu- Kaleci antrenörü sanırım her gittiği takımda var, İrfan Saraloğlu yine her gittiği takımda var, Dursun Genç var ama tam olarak anlamadım hangi takımlarda beraber çalıştığını. Ben asıl uluslar arası isimleri merak ediyorum. Ayrıca atletik uzman, kondisyonerini de bulamadım acaba o kim olacak.
Bugün onu da yazdım Kondisyoner de belli olmuş..

evet videoyu izleyeli 2 dk oldu ama bu danilo dos santos cok iyi.marcaodan gelen parayı bu gencoya gömmeliyiz.arsenalle de adı anılmış.

Son haberlere göre:

Muslera
Onur Denayer Abdülkerim PvA
Fernando Sanson
Yunus ??? Vargas
Muriqi

Madem öyle Denayer hayırlı olsun. Abdülkerim sol stoper olduğu için yeri garanti zaten ama sağ stoperde Nelsson ve Denayer iyi rekabete girerler.

Fernando gibi masum insanlarin hapis yatmasina sebep olmus adami takimimda istemiyorum kardesim diyen kac koca gonullu GSliyiz??

Çekelim Fernandoyu bir yanına bir de önüne gerçekten yıldız diyebilecegimiz iki oyuncu alalım tertemiz olsun Fernando Carvalhodan 10 kat faydalı olur ve 8-10 için elinde para kalır sonra solbakken mi almak istiyosun Mert muldur mu almak istiyosun yine al

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arada 6 numarada o kadar boş ki kadro Fernando gelse bile rotasyonda önüne ya da arkasına bir ön libero daha almalıyız zaten.

Son haberlere göre:

Muslera
Onur Denayer Abdülkerim PvA
Fernando Sanson
Yunus ??? Vargas
Muriqi
Nelssonu satmak büyük hata olur denayer alinacaksa yine alınsın marcao gidince nitelik olarak zaten gerilicez nicelik olarak da fark olmayacaksa ne diye satıyoruz 10 numara içinde fazla ucmadan gerçekten kaliteli de olabilecek birkac hedef belirlenmeli gerekirse son transfer olsun ama en iyi olabilecek seçenek olsun çünkü 10# forma boşta yıllardır içini dolduracak bir oyuncu olmadı artık hakkı verilmeli

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt