Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.826
- 73.334
- 5.188
ben biliyorum ama söylememIyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben biliyorum ama söylememIyi mi
geçen sene bizle adı geçen bajraminin de menajeriymişSeferovic ile aynı menajerlik şirketinde.
Çok ta kardeşben biliyorum ama söylemem
Bence bayağı zor, o tip adamların performansı sürekli olmayabiliyor zaten.Sıkıntı orada işte reyz. Bulduk dedikleri adama 6.5 verdiriyorlar herf hayaletin teki. Zaten bulamıyorlar. Cica'da bizzat Hagi'nin önerisi.
Bu sene mesala para harcayaz ismi çıkanlar 3 sene öncede yazılıyordu bize. Touleseli eleman gibisini bulmak hiç zor değil.
Konumu ne zaman değişiyon eşref başkan başkan olamadı.geç bu işleri devlet su işleri
5.1m sampdorianın resmi teklifi vardi biz almadan önce. sir aykut kocaman'ın da dediği gibi bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor.Bence bayağı zor, o tip adamların performansı sürekli olmayabiliyor zaten.
Baktığında Cicaldau'nun da hayvan gibi gol asisti vardı gelmeden önce.
olası başarısızlıkta ben demiştim demek için kalıyor, başarılı olunursa zaten sevimli bi konum gibi duruyorKonumu ne zaman değişiyon eşref başkan başkan olamadı.
Girer ama ali turap ulkenin en iyisi su anBerkan Mahmut Keskin hakkındaki fikirlerin nedir @Sergen Zeren? Rotasyona girmez mi?
Çok baydı bu adamAhmet Nur Çebi: "Jackson Muleka ve Wout Weghorst ile görüşüyoruz ama transfer henüz bitmedi. Görüşmeler tam noktalanacak, menajerler sorun çıkarıyor. Menajerle anlaşıyoruz, bu kez futbolcunun ailesiyle ilgili bir şey oluyor. Bu işler kolay değil." (Ajansspor)
Mulekayi club brugge istiyomus. Liege kiralamak istemiyor zaten,bonservis istiyolar.bence muleka isi yasAhmet Nur Çebi: "Jackson Muleka ve Wout Weghorst ile görüşüyoruz ama transfer henüz bitmedi. Görüşmeler tam noktalanacak, menajerler sorun çıkarıyor. Menajerle anlaşıyoruz, bu kez futbolcunun ailesiyle ilgili bir şey oluyor. Bu işler kolay değil." (Ajansspor)