Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.324
- 5.188
hepiniz çıldıracaksınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi yabancı ama kosova milli takımında oynadığı için.Muriqi ana tarafından türk.
sıçmık bir duyum piyasası var
Transferde kaos yaşayacağız
bunlar daha iyi günleriniz
hepiniz çıldıracaksınız
Yanlışı yanlışla savunamazsın sayın Sancak.Doğru diyon Diagne'ye verdiğimiz gibi 2-2,5m € vermeliyiz.
valla kağıt üzerinde öyle bir olsa , adamların savunma felaket halde bence şu an - hele hele 3 lüde ısrar ederlerse her maç gol yerler gözüyle bakıyorum şu an.gedson saiss muleka weghorst
şu ana kadar en iyi transferi bjk yaptı diyebilir herhalde son ikisi bittiyse
Ne devşirme Türk oyuncu gördük Türkçe bilmeyen.Kendisi yabancı ama kosova milli takımında oynadığı için.
gstvde program yapan adamı beğendiremiyoruz sana!!!kesin duymuşsundur alper, ben şahsen inandım
idman noldu lan okan yine bjkye mi kaçtı

piyasayı özetlemişimEnis Savar zu Shutspor
Yanlışı yanlışla savunamazsın sayın Sancak.
Gel 1.25 m avroda anlaşalım

Transferde kaos yaşayacağız
bunlar daha iyi günleriniz
hepiniz çıldıracaksınız
Bizim altyapida yetiştirdiğimiz beknaz yabanci olacak bizde oynarsa ama almanya milli takımında oynayabilmek için türk pasaportunu yırtıp atan mesut türk.Ne devşirme Türk oyuncu gördük Türkçe bilmeyen.
Adam anadili gibi Türkçe konuşuyor ama yabancı. Mesut'tan iyi Türkçe konuşuyor ulan.
20 sayfa gerideyim (iyi ki 2 saatliğine bakamdıkboeyde gitsin omarda sonra para + topçu mukabilinde onur bulutu alalım yedeği de ali thurap olsun![]()
Kahpe bir düzenin içindeyiz ne yazık ki.Bizim altyapida yetiştirdiğimiz beknaz yabanci olacak bizde oynarsa ama almanya milli takımında oynayabilmek için türk pasaportunu yırtıp atan mesut türk.
ne ara gs tv de program yaptı. bu youtube kanallarının alayı kolpacı renkdaş, feci sıkıyorlar.gstvde program yapan adamı beğendiremiyoruz sana!!!
Solbakken olmazsa Sağbakken alalım.
![]()
Kel olunca ne oluyor sayın uçan tekme ?hadi lan ordan kel