Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normal vatandaşla futbolcuları niye kıyaslıyorsun ;D kendi meslektaşları ve takım arkadaşlarıyla kıyaslayınca muslera güncel kur sebebiyle seviyenin çok üstünde kaldı malesef maaş olarak. okadar maaş verilen adam artık senede 15 asist 20 gol falan yapmalı. kaleci için lüks kaçıyor artık o maaşlar
On senedir bir kaleci bulup yollasalardı o zaman , ne diim
Kestane de oldu efsanede
2 sene öncenin sözleşmesi üzerinden adama sövemen
Gol yiyince söverim anca

muslera suçlamanın pek bir mantığı yok bu süreçte bir çok yerli kaleci veya alternatifler bulunabilirdi ki bulanlar hayli hayli buldu.. zaten kontrat verme de maaş skalası belirleme de, kontrat sürelerin de vs.. çok uzun zamandır büyük yanlışlardan geçen sene ancak dönüldü.

esat yontunç talisca transferi için sponsor oluyor sallama twitlerini görür gibiyim

On senedir bir kaleci bulup yollasalardı o zaman , ne diim
Kestane de oldu efsanede
2 sene öncenin sözleşmesi üzerinden adama sövemen
Gol yiyince söverim anca
muslera efsanemizdir tabiki küfür falan etmeyelim ama yeri geldiğinde kulüp zarar görme noktasına geliyorsa yolları ayırmak da normal bişey bence. real madrid ramos,raul, roberto carlos falan hala takır takır oynarken zamanında vedalaşmayı bildi efsaneleriyle. normal karşılanması gereken bir durum yani

babellerden, fegholilerler, falcaolardan falan yeni kurtulmuşken ekstra profesyonel bir oyuncu olmadıkça benzer yükümlülüklerin altına girilmemelidir. maaş dengesi bozulduğu an görece başarılı olanlar için de talep etme hakkı ortaya çıkacaktır.

bence tam tersi *çicaldudan katkı alınabilir ama morutanın futbolu öğrenmesine daha bi kaç sezon var ve yaşı da 23. önünde kendinden 1 yaş küçük yunustan da bir hayli geride. *çicaldu kötü fiziğine rağmen futbolu az çok bilen biri. rakip kaleye yakın oynatılmalı. geride hiçbi özelliği kalmıor. bu açıdan elano isimli topçumuzu andırıor.
sevgili hayri,
her iki oyuncu ozelinde son donemde gordugum en dogru ve yerinde tespit oldugunu nacizane belirtmek istedim.

@Berk Can *roma'li oyuncu nun *ayrilirsa/kira vs dolayli ; tahminim , lige yeni cikan *monza yoluna bilet alacagi yonunde... 3.5 civari aliyordu yillik - sayet degismediyse.... < bu ucreti de anca galliani'li monza verir gibi, sevdigi oyunculardandir. digeri, balotelli.

muslera efsanemizdir tabiki küfür falan etmeyelim ama yeri geldiğinde kulüp zarar görme noktasına geliyorsa yolları ayırmak da normal bişey bence. real madrid ramos,raul, roberto carlos falan hala takır takır oynarken zamanında vedalaşmayı bildi efsaneleriyle. normal karşılanması gereken bir durum yani
İş klüp yönetiminde bitiyor
Perez orada yılların kaşarı
Yerine de yenisi lak diye koyuyor

Sorun kur ,ülke ve yerli kaleci ,üzüm bahane bizde

sevgili hayri,
her iki oyuncu ozelinde son donemde gordugum en dogru ve yerinde tespit oldugunu nacizane belirtmek istedim.

@Berk Can *roma'li oyuncu nun *ayrilirsa/kira vs dolayli ; tahminim , lige yeni cikan *monza yoluna bilet alacagi yonunde... 3.5 civari aliyordu yillik - sayet degismediyse.... < bu ucreti de anca galliani'li monza verir gibi, sevdigi oyunculardandir. digeri, balotelli.

🤝sağol ağabey saygılarımı sunarım

Esat acunun kankası değil mi yav aynı zamanda ortaklar galiba çalışan gibi küçük bir pozisiyonda değil diye biliyorum.
Ben çalışanı diye biliyordum ortaksa bir nebze olabilir özellikle maddi yardım falan yapacaksa. Çok iyi bir Galatasaraylı onu biliyorum Nef maçlarında izlerken ara sıra görünüyordu ekrandan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt