Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
nevzat çok gergin kavga edecek adam arıyor sürekli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adın değil mi reis isminden mi çekiniyorsun yoksa.Toplum içinde p.enisli menşsli konuşmayalım knk
yoklugun 2 şampiyonluk+uefa kupasına mal oldu
Morutan'ın fizikle ilgili problem yaşayacağını düşünmüyorum da onun oyun bilgisini arttırması lazım bu sezon bizde yeterli süre bulamayacaksa sürekli oynayacağı bir yere kiralanması mantıklı olabilir. Solbakken gelecekse mesela çünkü Solbakken her iki kanatta da oynayabilen bir isim.fiziği yetersiz mi hala?
Ekli dosyayı görüntüle 164999
Şahan gökbakar-bülent binbaştarihin en beleş maaş alan adamı.
bahsedilen konuyu tam takip etmiyor bazen alakasız isim söylüyor karşısındaki başka konuşurken.. ufak laptopta iddaa kuponu yaptığını üdşünüyorum.
ver kırmızıyı demek için yaşıyor
baran baya vitaminsizmiş. yaşları aynı değildir umarım
Tamam da volkan da kavun patates matates.Nevzatın biriyle kavgaya gireceği belli idi mahmut dedemle de çok atışırdı.
Adımla hep gurur duymuşumdurAdın değil mi reis isminden mi çekiniyorsun yoksa.
biran evvel düşsün televizyondan , gazetesinde takılsın ... berbat bir adam. bugünkü GS muhabirlerinin bu ekilde olmasını körükleyen bir karakter.nevzat çok gergin kavga edecek adam arıyor sürekli.
çok var.berk kızıldemir ve halim ayaz senin favorin olurAlt yapıdan çıkacak yeni superstarımız var mı
nevzat bence senin karşında tartışmaya çalış - konuşturtmaması , üstlemesi , kimse dayanamaz sinir bozulur. öyle aurası varTamam da volkan da kavun patates matates.
İzlemiyorum renktaş konuyu bilmiyorum sadece nevzatın daha önceki tavrını izlediğimden yazdım. bene mahmut dedeyle atışmasında haklıydı bu arada.Tamam da volkan da kavun patates matates.
ben tam başa aldım , patalma noktasını yakalamam lazım.manyak bir yayın 21:26dayım
ben tam başa aldım , patalma noktasını yakalamam lazım.