Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir ali turap isik kaan v.s tonlarca altyapi oyuncusu ismi videosu goruyorum bir tanesi mi a takima cikamaz bu cocuklari sizmi gozunuzde buyutuyorsunuz hocalarmi cikarmiyor dicemde hepsi gidip 2.lig cukurunda boguluyor altyapiyi kapatalim 2.lige oyuncu yetistirmeye gerek yok
Başta @Sergen Zeren olmak üzere çoğu taraftar abartıyor.Arada bir bakarım altyapı maçlarına.Ayhan Akman çocukları harici yetenekli sayısı çok az.Net durumu somut bir örnek ile anlatayım.GS-FB altyapı maçını buradan canlı takıp etmiştik.Herkesin övdüğü Sarper felan vardı bizde.15 dakikada ben ve benim gibi birkaç taraftar bunlar torpilli dedik.Buradan iş çıkmaz,bu sahada ileride futbolcu olarak çıkacak bir isim varsa o da ne yazık ki Arda Güler diye rakip takımda oynayan genç çocuk dedik.Sonuç ortada...Zaten alt yapılar Avrupa'dan bile takip ediliyor artık.Ozan Kabak,Yunus Akgün,Bartug gibi isimlerin olacağını bizden önce Avrupalılar söylüyordu.Şimdi ise adı geçen (Akman ailesi hariç,bir de 17 yaş altı forveti var=büyük santrafor olur o çocuk) çocuk yok.Sebebini bilmiyorum ama aklıma torpil dışında başka sebep gelmiyor.

anderson talisca geldi mi? (geldi diyin)

IMG_0465.webp

bugün galatasarayda başkan hoca ve transferden sorumlu yöneticiler toplandı ama bir tane bile muhabir doğru düzgün haber yapamadı orada konuşulanları

onun yerine oturdukları yerden sallamayı seçtiler

Bu Mert Müldür sizce gerçekten o kadar iyi bir oyuncu mu? Hani hakkındaki bonsveris iddialarına bakıyorum da 8 mil.€ lar filan havada uçuyor bu adam Sassuolo da Toljan ın yedeği değil mi? Toljan a talip olsak herhalde 15 mil.€ ister o zaman Sassuolo

Bilmiyorum benim gözümde Mert Müldür ün tek avantajı genç ve yerli olması bunun haricinde kariyerinin tam olarak hangi kısmında çok iyiydi inanın bilmiyorum. Milli takımında Zeki nin Sassuolo da Toljan ın yedeği Mert Müldür hani öyle 8-10 mil.€ bonservisler için Mert Müldür e kafa yormaya bile gerek yok benim gözümde

Kasımpaşa transferde iki oyuncuda daha mutlu sona ulaştı. Geçen günlerde Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağlayan lacivert-beyazlılar, Artvin Hopaspor'un 24 yaşındaki orta sahası Selim Dilli'yi transfer ettiğini resmen duyurdu.

ilginç

danışman ya da futboldan sorumlu kim varsa en kısa sürede çıkıp bu konu hakkında açıklama yapmalı. ilgi yoksa yalanla kısa sürede boş yere beklentiye girmesin millet. fb iyi yapıyor bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt