- 2 Temmuz 2011
- 138.312
- 59.027
- 5.488
en son ekim 2012de sneijder fb haberleri cıktıgında,hatta konusuda var forumda...çok içten bi şekilde Galatasarayda olmasını istemiştim.şimdi bu şekil istediğim bir moussa sissokko,bi de ndombele var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puhhh gitmese iyidi, brumadan bi cacik olmaz ama bu patlama yapabilir.Mor fbde
donatSola el şaravi sağa bernardeski öne belotti
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Puhhh gitmese iyidi, brumadan bi cacik olmaz ama bu patlama yapabilir.

Olmasin zaten.Karagümrükte çok ön planda değildi , oraya gider gene karıya kıza yazar bi cCık olmaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimsenin geleceği yok her gün medyaya ve Twitter kolpacilarina isim pompalaniyor belli ki yine yönetimlerin seçim malzemelerine kandık
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belli ki bir ön hazırlık yapılmamış o cüzdan göstermeler falan zaten şov olduğunu belli ediyordu menajerlerin kucağına düşer 3 tane falan çöp alır dönemi kapatırız bu seneden de pek ümidim yok
marcao ve boey'in satışından sonra patır patır dökülecek isimler ben öyle tahmin ediyorum.Belli ki bir ön hazırlık yapılmamış o cüzdan göstermeler falan zaten şov olduğunu belli ediyordu menajerlerin kucağına düşer 3 tane falan çöp alır dönemi kapatırız bu seneden de pek ümidim yok
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha çok beklersin renktaş benim hiç ümidim yok itimatim da yok tek itimadim Okan Hocama ona da çöp takım verip yazık edeceklermarcao ve boey'in satışından sonra patır patır dökülecek isimler ben öyle tahmin ediyorum.
sen yap,ben becerememsergi cicaldau yazıp şunu koysana tv'ye
![]()