Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'yu 20 milyona satamayan profesyonelin Galatasaray'la ilisigi ayni gun kesilmeli. Vermiyolarsa satma arkadas. Ama satmak zorundasin. Neden? Cunku daha Marcao'yu satmadan 6 milyon eurosunu yerli vasat bir stopere harcadinda ordan. Bu ulke sittin sene duzelmez bu vasat sevici duzenle.

Ne bitmek tükenmek bilmeyen bir Emre Taşdemir belamız varmış aga, adam antrenmanda bu sene de.
Bitmiyor muydu bu sakatın sözleşmesi?

Getirdikleri gün dedim ki "Bu adamın Florya'da yediği yemek, içtiği su bile kulübe zarar.
Bi fakire fukaraya verip Galatasaray sevgisi kazandırın daha iyi.."

Yıllar geçti, hayatımızda göremeyeceğimiz paraları kazandı hala da kazanıyor, bu beni ayar ediyor.
Hep Fatih Terim'in iğrenç evlatçı transferleri!!

seviyya iyi para vermiş bizim yönetimlerin aç olduğunu biliyorlar. adamı paçoza çevirip illa satacağız kafasına girersen. biz yeri geliyor iki sene adamı kulübünden alamıyoruz sallıyorlar da sallıyorlar.

bu yellewredwall 21 gun önceki haberi niye paylaşıyor?millet tarihe bakmadan yorum yapmış.benim gözlerim mi kör?orda 7 haziran yazıyo

Biz Marcao'yu 18 aşağısına satar Fenerbahçe de Kim veya Szalai'yi 20-25 arasına bırakırsa Eylül ayında seçime gidin.

Bi halta yaramayan avrupaya gidip kestane olan topçuları 20 milyon eurolara okuttular. Cenk, muriqi ve eljif bu üç topçu 60 milyon euro ediyor. Marcao'nun Avrupa da taş gibi top oynayacağını adım gibi biliyorum. Buna rağmen 12 milyon eurolar için ıkınmak gerekiyor şaka gibi. Ndiaye bile 16 milyon a gitti harbiden rekorun kırılması gerekiyor şu satışta.

Erden bey ucuza bırakmıycaz demişti hiçbir oyuncuyu,bu marcao krizi ciddi - yazabilir ucuza giderse.

@Can Erden Dediğim gibi renktaşım zor bir transferdi, pek olacağına da inanmıyordum
zen.webp

Pozitif kalacağım...pozitif kalacağım...pozitif düşüneceğim..

Oummmmm

Bi halta yaramayan avrupaya gidip kestane olan topçuları 20 milyon eurolara okuttular. Cenk, muriqi ve eljif bu üç topçu 60 milyon euro ediyor. Marcao'nun Avrupa da taş gibi top oynayacağını adım gibi biliyorum. Buna rağmen 12 milyon eurolar için ıkınmak gerekiyor şaka gibi. Ndiaye bile 16 milyon a gitti harbiden rekorun kırılması gerekiyor şu satışta.
Ulan ozan kabak bile 11 bucuga gitti 5 gömlek üstü olduğunu düşünüyorum marcao nun ozan dan

10 milyona Marcao mu verilir. Geldikleri gibi gitsinler,Marcao çok istiyorsa versin cebinden 5 milyon 10da Sevilla versin ancak öyle.

bu solbakken haaland gibi cikarsa arkasindan cok aglar miyiz?
kaçrıdık - roamay gitti - 15M luk oyuncu olma ihtimali var geliştirip çalışırsa bence .

adamın son vuruşları ortalarında var bir şeyler , top taşıma , ceza sahasına dalma vs harici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt