Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.858
- 109.696
- 4.878
Solbakken sadece ben mi bu adama benzettim ?
Karabuke gelmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solbakken sadece ben mi bu adama benzettim ?
yıllardır ucuza satıyoruz zaten. türkiyenin en büyük yeteneği ardayı 11-12 milyona sattık zamanında. kerizlik doğamızda var, bilmiyoruz bu futbolcu satış işleriniPiyasa böyle yapiliyor ama once ucuzdan satman lazım birde giden oyuncunun başarılı olması da lazim sonra burada iş var diyip senin oyuncularına daha fazla bonservisle gelmeye başlıyor takımlar.
kim nereye giidyosa gitsin ama ben Galatasaray hakkında dogru bilgi istiyorum ya.oyuncularımızı itibarsızlastırıyolar,transfer haberleri kolpaulan 1 tane muhabir GS liyim diyen muhabir yararımıza çalışmaz mı arakdaş ...tek yaptıkları Alıyoruzları kolpalamak , ya da sinir bozan net olmayan şeyler pyalşmak..harbi sinir sınırını zorluyor.
Yönetime mail mi atsam 1 kişiyi lütfen belirleyin şu tivittercılar yerine ondan haber alalım ari diey...hepsinden tek tek nefret ettim ya.
türk basını...
Buradan yüksek bonservisle gidip batiran cok oyuncu olduğu için son dönemlerde yabancı klubler şüpheyle bakiyorlar buraya. Hatta gecenlerde leipzig sportif direktörü türkiye'de ki oyuncuların gol sayilarini yarim sayicaz gibi aciklama yapmisti sorloth'un başarılı olamasindan sonra. O yüzden şuan 15 civari alabilirsek öpüp başımıza koyup yenisini ayni şekilde bulup parlatmamiz lazim birde marcao'nun başarılı olması lazim tabi.yıllardır ucuza satıyoruz zaten. türkiyenin en büyük yeteneği ardayı 11-12 milyona sattık zamanında. kerizlik doğamızda var, bilmiyoruz bu futbolcu satış işlerini
fener şimdiye 20 m euroya okutmuştu bilefener olunca hiç öyle olmuyo
küçük akman yerine morutan oynamalıstrum graz 11'im
-------------------batuhan-----------
ali turap----emin bayram--abdulkerim------van anholt
-------------efe akman--- hamza akman---------
beknaz----------emirhan kayar------berk kızıldemir
-------------------eren aydın---------
![]()
romaya giderse...Eyvah yeni bir kazık geliyor.