Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iddalı bi kadro yapıcaz deyip te Marcaoyu satmaya çalışmak nedir arkadaş, nedir satmaya çalışmak nedir hayret yahu. Çek 25 milyon fiyat, adamla da konuş ikna et seneye şampiyon kadro kurcaz de, gtü bklu Sevilla ile ne işin var de hedefin bu kadar mı küçük de. Hatta 2-3 tane sükse transfer yap, gündem ol, şöyle bi ite köpeğe korku sal. Marcao da kafada düşünür tabi bu iddalı kadroda olmalıyım diye. Oynadığı milli takımı yerin dibini görmüş, orda bile yedek olan Merti almaya çalışıyoz adamlar resmen kanırtıyor bizi. 10 milyon zart zurt diyorlar. Yahuuuu yedeğin yedeği gedsonu bile satarken inim inim inlettiler 2 kulübü kafa kafaya çarpıştırdılar, adam deli numarı falan her şeyi yapmasına rağmen. Satmıyoz arkadaş dediler. Yüzde 50 sini 6 milyona geçirdiler 8taşa. Lütfen rica ediyorum şu satma kakalama hevesinden vazgecelim arkadaşlar. Yine 2-3 milyona çingene pazarlığı ile oyuncu kaptırcaklarsa hiç öyle sağda solda atıp tutmasınlar, biz de aciz çapsız ve meteliksiz bir yönemiz desinler bizi oyalayıp dumasınlar. Süper ligten abidik gubidik adamların peşinden Abdül başkan da koşuyordu.

Bunlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım ya hep bir kaos hep bir üstü kapalı konuşmalar.

Harun Muslu ve Can Tongo Galatasarayda kaos olmadığı gün işsiz amaçsız kalırlar.

Birilerinden talimat alıp tetikçilik yaparak kulübe zarar vermekten başka bir vasıfları yok bu tiplerin

Fb - Feyenoord macinda Baris Alici bu Malacia’nin icinden gecmisti. Iki genc oyuncu o zamanlar daha yeni yeni oynuyordu. Biri yillar sonra Turkiye ikinci liginden oynuyor, digeri ise ManUtd ve Lyon arasinda secim yapip transfer olacak.

Nelsson dk öncesi satilmamali. Umarim bunu akıl ediyodur dursun.

Satmadan adam alacaz dediler takimin yarısı olan ikiliyi satıyolar
Konuşulan rakamlar da, ikisini topla bi kazma balta muriç parası. Beceremeyecekseniz sağda solda ötmeyin atıp tutmayın. Buraktan beteri gelmez diyoruz yanıltmayın bizi. Yetti bitti artık gına geldi saçma sapan abidik gubidik pazarlıklarınız yüzünden kaçırdığımız yıldızlar. Sorsan camianın geleceğini düşünüyoz derler, düşünmeyin arkadaş düşünmeyin yahu yeter artık bizi camiayı düşünmeyen başkan istiyorum, çok çok çok düşünenler küme düşürüyordu koskoca kulübü.

can tangayı dikkate almayı bırakalım sokuk space odasında birkaç kekoyla beraber kendini kanaat önderi sandı

Konuşulan rakamlar da, ikisini topla bi kazma balta muriç parası. Beceremeyecekseniz sağda solda ötmeyin atıp tutmayın. Buraktan beteri gelmez diyoruz yanıltmayın bizi. Yetti bitti artık gına geldi saçma sapan abidik gubidik pazarlıklarınız yüzünden kaçırdığımız yıldızlar. Sorsan camianın geleceğini düşünüyoz derler, düşünmeyin arkadaş düşünmeyin yahu yeter artık bizi camiayı düşünmeyen başkan istiyorum, çok çok çok düşünenler küme düşürüyordu koskoca kulübü.
Sukunetimizi koruyalim rts

isp gazeteci sevillanın 1 temmuzdan sonra resmi teklif yapacağını söylemiş. bu konuşulan rakamlar menajerlerin getirdiği teklifler glb.

Gençler resmi olmayan açıklamaları dikkate alıp neden kendinizi harap ediyorsunuz? Herkes herşeyi yazmakta özgür, yalan ilk kez yazılıyormuş gibi hareket etmenize şaşırıyorum. Resmi açıklamaları dikkate alın, transfer duyumları ile kendinizi harap etmeyin. Zaten basına sızan bazı isimler menajer haberleri ile taraftarın nabzını ölçmek adına yapılıyor. Belki yönetimi yönlendiririz vs gibisinden düşünülerek yapılan haberler.

Marcaoyu satmak hata olur. 20M altinda satmak 2x hata olur.

Dunya piyasasina bakinca Marcao World Class bi oyuncu, Brezilya milli takimina , Barca, Reale koysan siritmaz.
Marcao ingiltere liginde olsa pazarlik 50-60M eurodan baslar.

Eğer gerçekten Boey =>Strasbourg transferi doğruysa onun yerine 8-10 mil.€ verip sırf yerli diye Mert Müldür'e kafayı takmaya gerek yok. Feyenoord'da Marcus Pedersen bence bizim için çok doğru bir profil

Olur da transfer edilirse bizim Nelsson ile savunmanın sağ tarafında çok birbirini tamamlayan bir ikili olacağına inanıyorum

Ndombele ve Sanson yanyana olur mu sorusuna cevap, koy önlerine Talisca veya muadili bir adam bak nasıl oynarlar. Ama tabi bunlar hayal bizim için.

Sansonu aston villa forumlarından falan iyice bir araştırdım. Hemen hepsi kaliteli oyuncu olduğunu, fakat İngiltereye geldiğinden beri çok şanssız olduğundan bahsetmişler.

İki kez iyice form tutmuşken darbeye bağlı sakatlık yaşamış ama kronik değilmiş Fransa kariyerinde 4 sezonda toplam 10 maç kaçırmış sadece.

Genel yorumlar hep olumlu, kadroda o bölgede şişkinlik olduğundan ayrılmak istemesini anlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt