Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ndombele ve sanson olur diye söylemedim zaten.bahsettiği kişi ndombele olabilir demek istedimkesin sanson ya tam okanin ust klasman aleksici iste
ndombele sanson olmaz verimsiz oluruz
6-sanson-10 daha verimli olur
Bunlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım ya hep bir kaos hep bir üstü kapalı konuşmalar.
Konuşulan rakamlar da, ikisini topla bi kazma balta muriç parası. Beceremeyecekseniz sağda solda ötmeyin atıp tutmayın. Buraktan beteri gelmez diyoruz yanıltmayın bizi. Yetti bitti artık gına geldi saçma sapan abidik gubidik pazarlıklarınız yüzünden kaçırdığımız yıldızlar. Sorsan camianın geleceğini düşünüyoz derler, düşünmeyin arkadaş düşünmeyin yahu yeter artık bizi camiayı düşünmeyen başkan istiyorum, çok çok çok düşünenler küme düşürüyordu koskoca kulübü.Nelsson dk öncesi satilmamali. Umarim bunu akıl ediyodur dursun.
Satmadan adam alacaz dediler takimin yarısı olan ikiliyi satıyolar
Sukunetimizi koruyalim rtsKonuşulan rakamlar da, ikisini topla bi kazma balta muriç parası. Beceremeyecekseniz sağda solda ötmeyin atıp tutmayın. Buraktan beteri gelmez diyoruz yanıltmayın bizi. Yetti bitti artık gına geldi saçma sapan abidik gubidik pazarlıklarınız yüzünden kaçırdığımız yıldızlar. Sorsan camianın geleceğini düşünüyoz derler, düşünmeyin arkadaş düşünmeyin yahu yeter artık bizi camiayı düşünmeyen başkan istiyorum, çok çok çok düşünenler küme düşürüyordu koskoca kulübü.
Marcaoyu satmak hata olur. 20M altinda satmak 2x hata olur.
Dunya piyasasina bakinca Marcao World Class bi oyuncu, Brezilya milli takimina , Barca, Reale koysan siritmaz.
Marcao ingiltere liginde olsa pazarlik 50-60M eurodan baslar.