- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
admirim imza kolpa ... belgede sahtecilik olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
admirim imza kolpa ... belgede sahtecilik olabilir.
Şu kadroyla oynasak her maç başlıklara girip oyunculara sallarsın.orta sahayı kuramıyorum. o kadar oyuncu bilgim yok. x yazacağım yerlerine. biri defansif, biri organizatör
bence taylan ya da berkan'dan birini ilk 11'de görürüz. iki yabancı gelir ve üçlü oynarız.
muslera
müldür-nelsson-a.kerim-pva
x-x-berkan(taylan)
yunus/solbakken - mostafa - kerem/vargas
gibi bir şey
morutan ve b.alper'i kiralıyorum
aslında solbakken'i almayıp farklılık katsın diye çizgiyi kullanan bir kanat tercih ederim ama aklıma kimse gelmediği için onu yazdım.
forveti de beğenmiyorum ama giden olmazsa eldekilerle devam ederiz gibi
orta sahayı kuramıyorum. o kadar oyuncu bilgim yok. x yazacağım yerlerine. biri defansif, biri organizatör
bence taylan ya da berkan'dan birini ilk 11'de görürüz. iki yabancı gelir ve üçlü oynarız.
muslera
müldür-nelsson-a.kerim-pva
x-x-berkan(taylan)
yunus/solbakken - mostafa - kerem/vargas
gibi bir şey
morutan ve b.alper'i kiralıyorum
aslında solbakken'i almayıp farklılık katsın diye çizgiyi kullanan bir kanat tercih ederim ama aklıma kimse gelmediği için onu yazdım.
forveti de beğenmiyorum ama giden olmazsa eldekilerle devam ederiz gibi
En az 21 oyuncu gönderilmeli
buna benzer bir şey olacağını tahmin ediyorum. ön taraftan kimseye güvenmiyorum ama gerçekçi olmaya çalıştımŞu kadroyla oynasak her maç başlıklara girip oyunculara sallarsın.
Şu Özbek topçu Elmander gibiymişElmander tarzı bir adam düşünüyorum ama pek takip etmediğim için bulamadım. O yüzden eldekini yazdım. Aslında presi ve pas dağıtması iyi. Kendisi olmasa da arkadaki üçlüye iyi iş yaptırır Mustafa.
ilk 11'de göreceğiz yinelan ne taylani berkani sen manyakmisin
ben top kullanımını beğendim - şut kısmı biraz zayıf buldum ama bu görüntüye göre, ortasahaya gelip top tutup dağıtabiliyor , o özellik epey hoşuma gitti hattaŞu Özbek topçu Elmander gibiymiş
Has versiyonu Azmoun vardı da gitti bir yerlere
Anasını ağlatır liginŞaka maka Leverkusen Azmoun'u salsa büyük iş olurdu onu almak.
kadroyu yaziom admirim
batuhan
Mert - nelsson - apo- pva
gueye - sanson
yunus - fulgini - trezeguet
sorloth
Bu kadro sahaya cikmadan küme düserkadroyu yaziom admirim
batuhan
Mert - nelsson - apo- pva
gueye - sanson
yunus - fulgini - trezeguet
sorloth