Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar size kotu bir haberim var nelson ile ilgili

Begenilen ve takip edilen bir futbolcu olsa suan en ucuza alabilecekleri bir donem ve kimsenin ilgilendigi yok

Nelson icin bir arkadasla iddaya bile girmistim

5 milyon uzeri giderse 200 euro
1,5-5 arasi 100 euro
0-1,5 giderse 50 euro diye

Bu ayaksizlik ve tek hamlelikle buyuk 5 ligden kimse almaaaaaaz kendinizi kandirmayin

Anca bi umit araplar, ruslar ve amerikalilardan birsey bekleyecegiz

Sassuolo, Mert Müldür ve Kaan Ayhan için Galatasaray'dan 14 milyon euro istedi. (Hürriyet)

Cüs. Marcaodan 4-5 m kalir sadece

Savunmamız iyiydi 13.olduk.Tüm parayı hücuma yatırmak mantıklı Denayer nelson a.kerim emin vs her türlü götürür.
savunmamız savunma hattı dediğin dört kişi ise sağ bek hariç iyiydi. Ama her topu içeri alan kaleciler mi dersin orta sahaya rakibin çadır kurduran Berkan Taylan dersen baya kötüydü

Begenilen ve takip edilen bir futbolcu olsa suan en ucuza alabilecekleri bir donem ve kimsenin ilgilendigi yok

1,5-5 arasi 100 euro

Bu ayaksizlik ve tek hamlelikle buyuk 5 ligden kimse almaaaaaaz kendinizi kandirmayin

Sen niye böyle tuhafsin? Her mesajin tuhaf. Adam dankmarka mt ilk 11inde artik ve sakatlanmazsa dk da ilk 11 oynayacak. Ki torino felan haberleri cikti

1,5-5 arasi 100 euro

Evet senin bu nacizane görüşüne istinaden Danimarka her maç 11 başlatmaya başladı Kjaer sonrası

Luyindama takımda banko oynuyor en iyi oyuncularından orada lig bitmesine tek maç kaldı küme düşme ihtimalleri çok düşük şampiyonluğa oynayan ve puanları eşit olan 2 takım rakiplerini yenerse zaten düşmüyorlar ve ligte 10. sıradalar 16 takım var. Luyindama oynamaya başladıktan sonra tel mağlubiyet almışlar ligte genel de beraberlik almışlar. Yine Luyindama'dan önce maç başına 2 gol civarı yeme istatistikleri Luyindama'dan sonra 1 gol civarına düşmüş. Ekonomik durumları el veriyorsa bence alırlar bonservisini ama direk opsiyonu mu çekerler yoksa pazarlık mı yaparlar onu bilemem.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi baktım büyük ihtimalle düşmezler evet, dediğin gibi olur umarım üstat.

Sassuolo, Mert Müldür ve Kaan Ayhan için Galatasaray'dan 14 milyon euro istedi. (Hürriyet)

kaan ayhan'a ihtiyacımız var mı ? bence yok - bana hatta hafif overrated adam gibi geliyor.

Mert - yerli sağ bek havuzu berbat olduğu için iyi geliyor zaten

Eboue'den beri adam gibi sağ bek izleyemedik şu Mert alınsın bir şekilde. Kaç paraysa verelim olsun bitsin. Adamın yaşı daha 23

Gelecek hafta muhtemelen Marcao'nun satışı ile birlikte, yeni transferlerimiz ile ilgili kayda değer haberler olacaktır.

Bu ligin bug'u atak. Trabzon boyle sampiyon olmadi mi? Ilerde iyi ayaklarin olsun. Birkac kisi topu tasiyabilsin ve bu ligi donunda sallayacak bir kadroya hakimsin.

kaan ayhan'a ihtiyacımız var mı ? bence yok - bana hatta hafif overrated adam gibi geliyor.

Mert - yerli sağ bek havuzu berbat olduğu için iyi geliyor zaten
Ya kaan artik kapanmali zaten.
Abdulkerim
Nelsson
Isik kaan
Emin
Ve gelirse denayer. Ideal

Tamam işte Kaan 6, Mert 8'di zaten. Yeni bir şey yok. Marcao'yu 12'ye satarsak üstüne de 2 milyon euro koyarsak olur. Ama tekrar diyorum Marcao şu şartlarda 12 edecek adam değil. Minimum 17 milyon euro adamın değeri. 12'ye satmak istemeyiz zaten Marcao'yu ama Marcao Sevilla'ya gitmek için diretirse 12 değil 10'a bile isterler adamı. Marcao'nun hainlik yapmaması gerekiyor. Parladığı takıma para kazandırarak gitmesi gerek. Gideceğini bu kadar belli ederse Sevilla da "Seve seve gönderecekler. O yüzden 8 milyon artı 2 milyon bonus" der çekilir. Böyle yediği kaba pisleyen futbolculardan nefret ediyorum.

Kaan sevdiğim bir oyuncu da Fransız Brezilyalı ya da İtalyan olsa kariyer performans zirvesi Almanya ikinci lig olan adama 7M verir misiniz?

Bu ligin bug'u atak. Trabzon boyle sampiyon olmadi mi? Ilerde iyi ayaklarin olsun. Birkac kisi topu tasiyabilsin ve bu ligi donunda sallayacak bir kadroya hakimsin.
Bunun için mutlaka oyunu yönlendirecek bir isim lazım. 10 numara gibi fakat geriye de yardımcı olması lazım. Maalesef şu an kadromuzda o tipte bir adam da yok. Almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt