Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanson gelecek gibi full maçı varmı izliyim
şuanda bizim yönetimin gerçekten ilgilendiği 4 isim var bence diğerleri basının üflemesi.Sanson,Mert,Kaan ve denayer .Bunlardan 3 ünün kesin geleceğini düşünüyorum.Onlarda Sanson,mert ve Kaan.Geriye 3 4 transfer daha kalıyor

Ajans 1905 bol iskembeden salliyo beliki.baranin instagramda hala Galatasaray ibareleri duruyor,boyle bi potansiyeli niye kovalim

Su baran demiroglunda tam futbolcu tipi var

Bayada gol makinasi

Dede rodop uzulmeyin diyor

Zuahahahahaha

Bu arada fb baya baya bizim altyapiya dadanmis gibi

Kalvin Philips 50 milyon pound’a City
Raphinda 65 milyon pound’a Chelsea yapıyor

Sezonu son anda ligde kalarak bitiren Leeds iki futbolcudan 100 milyonun üzerinde gelir elde ediyor.

Belliydi zaten son maçlarda salak salak kırmızı yiyordu. Florya hain yuvası. Fiziğiyle altyapıda iş yapan forvet izlenimi vermişti.

Baranda karakter sorunu varsa gitsinde,ben rodoplara inanmiyorum. yoksa recep yalin dilek,ismail kalafat falan cok cocuk var daha

Dede yaziyorsa dogrudur

Bu kadirle dede mal olduklari icin tum olumsuz haberleri bunlara pompalatiyorlar

Digerleride biliyor ama taraftardan tepki almamak icin temkinli davraniyorlar bu salaklar hemen atliyorlar
Dogrudur.fener altyapisinda forvette pek isim yoktu melih bostan disinda.onun da fizigi güdük.baranla sorunu duydularsa anlasmislardir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt