Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmez beyler Joao Pedro adamın İtalya'da çok piyasası var ordaki takımlar oyuncuya yaşıyla yaklaşmiyor bizim.burda 30 yaşına geldi mi hemen auvvvv yaşlı moruk bu para verilir mi hele bir yorum gördüm 30 yaşındaki adama Sneijder gibi 7 milyon mu vericez diye aradan 10 yıl geçmiş futbol piyasasında 7 milyon çerez niyetine neyse tutmazsa da parası üzmez denilen rakamlar Sneijder'in ölüsü bu dönemde olsa 25 milyona gider Joao Pedroyla ilgili de çok teknik bir Second striker gezgin forvet belli ki hocanın kafasında 4-4-1-1 var ama bizim alabileceğimiz bir adam değil Pedro

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 milyon euro kaç tl yapıyor mevcut kurla haberin var mı ? Sneijder benzetmesini yapma sebebim bu paraları çıkıyorsak ya bize kazandıracak satabileceğimiz bir adam olmalı ya da baya baya üst seviye topçu alıyor olmalıyız. Aradan geçen zamanı ve piyasayı biz bilmiyoruz sanki.

Joaomudur nedir ben bu herifi hiç beğenmedim. Akılla videolarinda topa vurmayı bilmiyor arkadaş. Bize 10 numaralı formamizi taşıyacak topçu 25-30 metreden kaleci avlamalidir. Birde 7 milyon Euro mus
Topa vurmayi bilmeyen adam o kadar gol asist nasil yapmis seriada

7 milyonun neyi fazla euro kuru 18 oldu diye carpip TL ye mi ceviriyorsunuz 27 yasindaki bardakci 3 milyon ediyorsa pedro 7 milyona sudan ucuz

Tier4: Schira bazen tutturuyor, örnegin gedson bize ilk geldiginde bilenlerden.

Bize SS tarzı adam lazım mı? net 10 no veya net forvet lazım. Bu adam Arif'in kazma olmayan tarzında ama bizim için bence uygun değil. Hele 7m hiç değil
Bize uca bir Target Man, bir de bu tip gezgin, gol ortalaması yüksek istikrarlı oyuncu lazım. Kerem ve Yunus'tan maksimumu almak için Pedro tarzı çevresiyle etkileşime girebilen bir bağlantı oyuncusu şart. Joao Mario da olur. Oyunun beyni Cicaldau olamıyor.

Bana kızmayın - umarımda bu lafımı yerim , (hatta aksini kanıtlasın seve seve yerim )

ben adamı beğenmedim... net şut yok 3 videosunu izledim, penaltı var baya bir, kısa sektirme hareketi ve bireysel çalımı iyi ama şut vs tıngır mıngır hep - hiç hayal ettiğim (hatta sevdiğim) tür bir şey çıkmadı izlediklerimden.

7Milyon-30 yaş - üzerine izlediğim kısa videodaki Şut vs benim arzuladığımdan epey uzak...

he birde FORVET diye girilmesi OSahaya bütçe kalıyormu diye kafamı kurcalıyor....

kupon adamı 2M na bitiremiyoruz belli ki 3 -4 gündür , buraya 7 vermek , ne bileyim garibime geliyor.

hayvan gibi yükseldim bu şopara kop gel lan

joao-pedro-archer.gif

Köpek gibi hırslı bir adam ben biraz hırsını Diego Costaya benzetirdim. Ancak alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt