Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandoya 1 sanson kiralık geliyorsa pedroya 7 verebiliriz gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana kızmayın - umarımda bu lafımı yerim , (hatta aksini kanıtlasın seve seve yerim )

ben adamı beğenmedim... net şut yok 3 videosunu izledim, penaltı var baya bir, kısa sektirme hareketi ve bireysel çalımı iyi ama şut vs tıngır mıngır hep - hiç hayal ettiğim (hatta sevdiğim) tür bir şey çıkmadı izlediklerimden.

7Milyon-30 yaş - üzerine izlediğim kısa videodaki Şut vs benim arzuladığımdan epey uzak...

he birde FORVET diye girilmesi OSahaya bütçe kalıyormu diye kafamı kurcalıyor....

kupon adamı 2M na bitiremiyoruz belli ki 3 -4 gündür , buraya 7 vermek , ne bileyim garibime geliyor.
Adamdan zımba gibi şut atabilecegini zannedenler var. Mücadeleci bir tipe benziyor. Tıpkı tabirindeki gibi tıngır mıngır giriyor o toplar. Bizim formamız altinda iken o toplarda girmez. Ben o bölgede daha kreatif, yaratıcı ve en azindan şutlari ile kaleyi ablukaya alabilmelidir. İstatistikleri iyi diyenlere de caligari de oranın Anadolu takımı olabilir. Bizde bile Anadolu takımında ne istatistik kasanlar var. İş buyuk camia ya geldimi. Klaslik teknik ve yaratıcılık iş yapar. Gelirse de formamizi giyen her futbolcuyu destekledogom gibi desteklerim

O kadar duyumcu var 1 kişi söyledi mi bu Pedroyu?

IMG_1011.webp

Adamdan zımba gibi şut atabilecegini zannedenler var. Mücadeleci bir tipe benziyor. Tıpkı tabirindeki gibi tıngır mıngır giriyor o toplar. Bizim formamız altinda iken o toplarda girmez. Ben o bölgede daha kreatif, yaratıcı ve en azindan şutlari ile kaleyi ablukaya alabilmelidir. İstatistikleri iyi diyenlere de caligari de oranın Anadolu takımı olabilir. Bizde bile Anadolu takımında ne istatistik kasanlar var. İş buyuk camia ya geldimi. Klaslik teknik ve yaratıcılık iş yapar. Gelirse de formamizi giyen her futbolcuyu destekledogom gibi desteklerim
asla hiç katkı vermez demiyorum - adamın belli meziyetleri varda, bakalım.

beni en çok düşündüren 7M kısmı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt