Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.322
- 15.116
- 1.938
Cenk 7nin üstüne bonus da verir. Cüzdan dolu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başganımın taşaklar halis mi
Son iki yıl Serie A diye biliyorum ondan önceki sezon Serie BZehirli okları atmışsınız sakatlanmıyor diye.
![]()
Adamdan zımba gibi şut atabilecegini zannedenler var. Mücadeleci bir tipe benziyor. Tıpkı tabirindeki gibi tıngır mıngır giriyor o toplar. Bizim formamız altinda iken o toplarda girmez. Ben o bölgede daha kreatif, yaratıcı ve en azindan şutlari ile kaleyi ablukaya alabilmelidir. İstatistikleri iyi diyenlere de caligari de oranın Anadolu takımı olabilir. Bizde bile Anadolu takımında ne istatistik kasanlar var. İş buyuk camia ya geldimi. Klaslik teknik ve yaratıcılık iş yapar. Gelirse de formamizi giyen her futbolcuyu destekledogom gibi desteklerimBana kızmayın - umarımda bu lafımı yerim , (hatta aksini kanıtlasın seve seve yerim )
ben adamı beğenmedim... net şut yok 3 videosunu izledim, penaltı var baya bir, kısa sektirme hareketi ve bireysel çalımı iyi ama şut vs tıngır mıngır hep - hiç hayal ettiğim (hatta sevdiğim) tür bir şey çıkmadı izlediklerimden.
7Milyon-30 yaş - üzerine izlediğim kısa videodaki Şut vs benim arzuladığımdan epey uzak...
he birde FORVET diye girilmesi OSahaya bütçe kalıyormu diye kafamı kurcalıyor....
kupon adamı 2M na bitiremiyoruz belli ki 3 -4 gündür , buraya 7 vermek , ne bileyim garibime geliyor.
Tomenec Dorrent yapabilirimadmirim ismi mi Cenk Ergün Vekili yapar mısın?
Ben yüksek bonservislere karşı değilim geri dönüşü olan oyunculara verilmeli ama yüksek maaş verdik mi elden çıkaramıyorsun o büyük sıkıntı klubler için.bir anda soğudum
asla hiç katkı vermez demiyorum - adamın belli meziyetleri varda, bakalım.Adamdan zımba gibi şut atabilecegini zannedenler var. Mücadeleci bir tipe benziyor. Tıpkı tabirindeki gibi tıngır mıngır giriyor o toplar. Bizim formamız altinda iken o toplarda girmez. Ben o bölgede daha kreatif, yaratıcı ve en azindan şutlari ile kaleyi ablukaya alabilmelidir. İstatistikleri iyi diyenlere de caligari de oranın Anadolu takımı olabilir. Bizde bile Anadolu takımında ne istatistik kasanlar var. İş buyuk camia ya geldimi. Klaslik teknik ve yaratıcılık iş yapar. Gelirse de formamizi giyen her futbolcuyu destekledogom gibi desteklerim
Sonu Linderoth'a benzemez inşallah.Zehirli okları atmışsınız sakatlanmıyor diye.
![]()
Bu herifte 37 yasina kadar net bir sekilde oynayacak tip var
Seriada cift hane yapiyor diye alıyoruzİyi top sektiriyor diye adam mı alıyoruz??