Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ac bak eski mesajlarima bu adami hic begenmedigimi defalarca yazdim kac kisiyle tartistim bjk da oynasin gorelimde sonra yorum yaparsin
Aynisi benim de aklimdan geciyordu oynadigi maclarda. Birtek defansif yönü iyidi. Beklentim daha fazlaydi. Ama böyleyiz taraftar olarak güzelleme yapmadan duramiyoruz. Aman varsin olsun, bonservisin %50si icin 6 Milyon verdiler. Daha birde o menejere verilcek en az 2m € var. Paralari olmadigi icin 20 taksite yayacaklar ve nerdeyse vazgecme noktasina geldiydiler. Bi transfer calimi atacaklar diye batis noktasina geldiler ;D okadar zorlandilar bu transfer ile, nakit ile oyuncu almaya paralari kalmadi. Birde düsün 15 m€ sattilar, 7,5 m€ kazanip 1,5m € kar yapmis oluyorlar. Elde tutmaktan baska sanslari yok. Ordada dedigin gibi fos cikarsa, moku yerler. Dur bakalim sonunda ne olacak, hani derler ya, sonunda gülen iyi güler diye :asd:

Son düzenleme:
şu gs orga gene giriş görseli koyulsun ya 19:05 te orayı spamlayelim ... o duyguyu özledim

Pogba mı kim la 3 haneli rakam gören
Bence Bu :D
2114431_e1c84989d92749a79cb8ba31dd4ae5c5_640x640.jpg

Mert'e 8 milyon verelim ki daha once defalarca gerekirse 8 milyon verip alalim dedim ama ne kadarın 8 milyonu?
Butce 20 milyon mu? 25 milyon mu? 30 milyon mu? 35 mi? 40 mı?
Dün kabaca hesap yapmistim. Zaten 15 Marcao + 3 Luyindama gitse 18 milyon butce.
Cica ve Muhammed satilacak mi?
Kimse artik dillendirmiyor ama bunlar oyuncu satışı olmadan 25 milyon butce olacak demediler mi? Lamı cimi yok, o cüzdan sallandıysa sozler tutulacak.
Daha Nelsson ve Kerem'i satmadim bile. Cica , Muhammed belirsiz olmasina ragmen bizim butce Marcao 15 + Luyindama 3 + Cüzdan 25 = 43 milyon euro. 3 milyonu gitti 40 kaldi.
40 milyon butce varsa Mert'e de 8 milyon veririm.

Geriden geliyormuşsun Okan hocam 3 lü mü oynatır acaba diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt