Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.344
- 15.119
- 1.938
Yok 75
Burda konusu var. Orda ilk sayfalarda adaminyasiyla 2 sene oynadi kantilanmisti diye hatirliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 75
ayaksız mı?Boyuna gore hizi cok iyi. Cizgiden ziyade içe kat ediyor.
Sağ ayağı hic yok
Kero ve Yunusun max 1 sezon kalacagini hesap edersek faydali 1 transfer olurBakmadim eski takimindaki videolara denk geldim sol kanat oynamis orada
Herifler kalite yabancilar aliyor.
@Enis Savar da vardi di mi siz ne ayaksiniz lanmuleka 34 yaşında falandır
Olur mu ya Babel oynadı da Avrupa'ya gittik seneye ŞL oynıcazfull oynasa 15 gole falan etki ederdi alıcıda bulurduk
Agvali Mahir hayırlı olsun![]()
Galatasaray Nef'e hoş geldin Mahir Ağva!
Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nef, yerli rotasyonunu son iki sezondur Pınar Karşıyaka forması ile ligimizde mücadele eden uzun oyuncu Mahir Ağva ile 2 yıllık anlaşma imzalayarak güçlendirdi. Yeni oyuncumuza Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, aynı zamanda...www.galatasaray.org
Şöyle söyliyim Haaland da böyle cok ucuza gitti renktas. Kuzey ligleri böyle. İkinci olarakta 6 ay sözleşmesi var. Yoksa 7-8 den aşağı vermezlerdiBana inandırıcı gelmeyen de 2m euro olması fiyatının. 23 yaşına gelmiş en yüksek piyasa değeri 2 m euro olan oyuncu saçma geliyor bana, ciddi defoları olması lazım.
Bizim Yunus sadece Adanada oynayarak 7.5 m euro yaptı kendini. İskandinav olsa falan 15 m euro değer biçilirdi
UzaaaaaaaKac cm uzasin?
Şöyle söyliyim Haaland da böyle cok ucuza gitti renktas. Kuzey ligleri böyle. İkinci olarakta 6 ay sözleşmesi var. Yoksa 7-8 den aşağı vermezlerdi