Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Engeli basabilirsin ,sorun degil
Hatirkatma yapiyorsun sanirim

Takiliyoruz yaf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engeli basabilirsin ,sorun degil
Haluk 23 sularında geldiği için, rekabet sözkonusu , adam işini yapıyorbu rodop nıe uyumamıs hala
Sen nasıl duyabiliyorsun yav sesi ful açtın herhalde bende bir iki şey söyler diye girdim ama doğru düzgün sesi gelmiyor kapattımDede: carvalho çok zor, o futbolcu fbye gidebilir
Bir daha ki calim tayfur demek
Yunusla Keremle zor aşarsın kapanan anadolu savunmalarını.Ne carvalhosu ne solbakkeni Allah askina.okanin söylediği seylerle zerre ilgisi yok cikan isimlerin,yunus varken sagda solbakkeni kicimiza mi monte edecegiz
benim anladığım. tiyatro derken sallıyorsunuz demek istemiş ve italyada bu dedikleriniz konuşulmuyor demiş. bülent italya piyasasını iyi biliyornedememk istemis adnan, ben anlamadim
Dedem osursa ne dediğinden anlarımSen nasıl duyabiliyorsun yav sesi ful açtın herhalde bende bir iki şey söyler diye girdim ama doğru düzgün sesi gelmiyor kapattım![]()
Bunu solda kullanacaklar ahahahsha
Soyle dusun sezon uzun sakatliklar cezalar form durumu derken Solbakken gibi hem solda hem ikinci forvet gibi oynayabilen bi adam denemeye degmez mi? 5 degisiklik hakki da var neticede. Yunus ise gerekirse 10 numara gibi kullanilabilir. Rekabet iyidirNe carvalhosu ne solbakkeni Allah askina.okanin söylediği seylerle zerre ilgisi yok cikan isimlerin,yunus varken sagda solbakkeni kicimiza mi monte edecegiz
ilk mentionu anladım. trde haberler çıkıyor ama italyada tık yok demiş de burada ne demek istemiş?@Sami Karakoç kanka koşşşş