Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Para verilmesi gerekiyorsa verilecek. Ana kadroyu herkesi tatmin edecek şekilde takviye edeceğiz'

"Önce iyi bir oyuncu alalım da nabız düşsün gibi stratejilerimiz yok. Hayatta en büyük strateji, strateji yapmamaktır. Rotasyon oyuncusuyla önce anlaştıysak, önce o açıklanır. Ama ana kadro, herkesi tatmin edecek ölçüde olacak."

erden timur

önce rotasyonlar acıklanıyor:oops:

Kanat oyuncusu olmamasi lazim solbakkenin ofansif ortasahada oynatsak daha cok iş yapar.

Mert Müldür için 8+2 falan bence hikaye en fazla 6-6.5 birde opsiyon falan veririz gibi

GS TV bakın taraftarın muazzamlığı takımın kalitesi Hagi gibi bir maestro ve Real’in hezimeti

Senin icin detayli inceledim. Son uc sezonda 2m+ bonservisle bu ligden cikan oyuncular:
  • Botheim (7.5m, Krasnodar): Maca cikmamis bedelsiz kacacak savas cikmis diye
  • Hauge (4.8m, Milan): 18 lig macinda 2 gol atmis, Milan hemen Frankfurt'a cakmis 14m'ye (oha), orada da 26 lig macinda 2 gol 2 asist
  • P.Berg (4.5m, Lens): Sadece 2 maca 11 baslamis, birinde 90 dakika oynamis, onun disinda son 10 dakka falan girmis, sezon sonunda artik oyuna bile almamaya baslamislar
  • I.Kone (4m, Lorient): Genelde yedekten girmesine ragmen 726 dakikada 5 gol 1 asist yapmis, 121 dakikada 1 gol katkisi fena degil
  • Ceide (3.5m, Sassuolo): Bize de baya yazilmisti. Sadece 6 macta sans bulmus onlarda da totalde 49 dakika oynamis sakatligi falan da olmamasina ragmen.
  • Askildsen (2.5m, Sampdoria): Ilk devre bol bol sans bulmus 19 macta forma giymis totalde, ama artik nasil kotu oynamissa ikinci devre sadece 2 macta oynamis.
  • I.Coulibaly (2m, Sheffield Utd): Bize de yazilmisti 2m denklestiremedik rezalet. Bir de M.Cengiz de M.Cengiz diye kafa utuluyorlar simdi. Bu cocuk direkt Belcika liginde Beerschot'a kiralanmis orada iki sezon gecirmis. Totalde 42 maca cikmis, bel sakatligi gecirene kadar neredeyse banko oynamis sakatliktan donunce yedege donmus. 4 ay sakatmis ama.
  • Gregersen (2m, Bordeaux): Bordeaux'nun durumu malum. 24 mac oynamis baya da 90 dakika oynamis cogu macta ama sezon sonuna kadro disi kalmis.
  • Klaesson (2m, Leeds): Bu cocuk kaleci. Daha oynamamis rezerv liginde takiliyor.
  • Junker (2m, Urawa Reds): Japonya'ya gitmis. 31 lig macinda 13 gol 2 asist. Hic fena degil demek ki Norvec ve Japonya ligleri denk. Gerci Norvec'te son sezonunda 25 macta 27 gol 11 asist yapmis.
  • Zinckernagel (Bedelsiz, Watford): Bu adam bedelsiz ama cok istendi burada diye yazayim dedim. Norvec'te 28 macta 19 gol 24 asist yapan adam Watford'da Championship'te yarim devre banko oynayip 20 macta 1 gol 5 asist yapmis ki o Watford PL'ye cikti iyi takimdi yani. PL'de bunla olmaz diye Forest'a kiralamislar orada da banko oynamis 42 macta 6 gol 7 asist yapmis. Yine ust lige cikmis tebrikler. Olympiakos'a gidiyormus 2m'ye ama zaten Oly'nin sahibi Watford'in da sahibi diye biliyorum
Hepsi fos denebilir
su ismaila coulibalyi alsınlar william carvalho gibi 30 yasında emeklilige yaklasmıs adamdan katbe kat iyidir maasıda uygun olur

beyler mert müldürü bende begeniyorum ama sag beke bu bonservisleri vermek cok sacma geliyo altı üstü sag bek ya .orta saha kanat forvet cok daha elzem mevkiler ve boslar .ayriyettende vidali önerenler olmus abi valla 35 yasında birini izlicegime altyapıdan birini koysunlar sesimi cıkarmam valla bak

beyler mert müldürü bende begeniyorum ama sag beke bu bonservisleri vermek cok sacma geliyo altı üstü sag bek ya .orta saha kanat forvet cok daha elzem mevkiler ve boslar .ayriyettende vidali önerenler olmus abi valla 35 yasında birini izlicegime altyapıdan birini koysunlar sesimi cıkarmam valla bak
11/12 Eboue dahil o sezondan beri sağ bek için 22,21m€ bonservis ödemişiz. İşin içine maaşları dahil etmiyorum zaten ki doğru düzgün verim alamadık çoğundan. Evet, o dönem € kuru ile bu dönem aynı değil ama bu dönem ile muhtemelen gelecekte de aynı olmayacak.

23 yaşında, yerli ve milli takımda oynayan, Serie A'da güzel de sayılacak süreler bulan potansiyelli bir bek. Tekrar satışı da mümkün, en az 7 yıl sağ beki de kapatmaya yetebilecek birisi. Üst düzey, öyle uçan kaçan aman aman bir bek değil ama birçok konuda elimizi rahatlatacaktır ki bu etkenler bir araya gelince de 7-8m€ normal oluyor Mert için. Bence hala zor bir transfer. Rıdvan'ın da 6.5m€ + %pay şeklinde gittiğini de unutmamak gerekiyor.

Ayrıca bu transferi yapıp diğer bölgelere transfer yapılmayacak diye bir durum olduğunu sanmıyorum. Erden Timur'un da dediğine göre hangi bölgeye ne gerekiyorsa bonservis konusunda rahat davranacaklar. Bir futbolcu ile görüşülmesi ya da transferi, diğer bölgeler için görüşülmüyor demek değil, elbet o transferler de yürütülüyordur.

Mert'in bize transferi = yabancı kanat/forvet + 3 yabancı orta saha demek. Oraya verilecek 8m€ hem iyi bir bek kazandıracak hem de daha güçlü bir iskelet kurmamıza vesile olacak. Saydığınız elzem mevkiler için de kafamız daha rahat ve nokta atış hamleler yapmamıza vesile olacaktır. Ama dediğim gibi bence çok zor bir transfer zaten. Altyapı eğitimini yurt dışında almış, ilk transferini İtalya'ya yapmış 23 yaşında bir futbolcu kolay kolay buraya gelmek istemeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt