Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.515
- 102.590
- 5.238
bu tip 6 numara sevmiyorum.Sportingde ilk parladigi donem cok begeniyordum bu herifi yaw. Simdi nasildir bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tip 6 numara sevmiyorum.Sportingde ilk parladigi donem cok begeniyordum bu herifi yaw. Simdi nasildir bilmiyorum.
Über yetenek herif ama akil sagligi hiç yerinde degil Belhanda dan daha mal bir herif kendisini futbola verseydi dünya yildizi olurdu ama bizim ligte fena is yapar gibiFekire çop cekilmesi 15dk surer gibi reis
Yeni kazığımızbu ne la
evet oGecen sene youtube’da futbol biz by alper diye bir kanal vardi o mu bu
Katiliyorumaynen tamda bu nedenden dolayı hep aklımda şu var ...
bu yönetim ya da gelecek yönetim farketmez..sözleşmeyi mümkünse kendi dönemi sonuna kadar yapsın. sonra ki yönetime "külfet" vs tarzı maliyetler muhabbetini bitirir. tabi daha uzun kontrat yapıalcak adamlarda varda önüne gelen 4 yıllık sözleşme çok garip hal alıyor
Carvalho'da, Luiz Gustavo serüveni görüyorum. İlk sene iyi sonraki senelerde batış şeklinde.
Yaw o kadar isim geçiyor. Aralarında hiç iyi duran top kullanan isim olmaması endişe verici.
Gecen sene izliyordum, saygili efendi birine benziyordu teknik yorumları da iyiydi ama dedigin gibi transferde sallamasyona yonelmis olabilirevet o
Gueye > Carvalho
gustavo ilk geldiğince çok iyi oynamıştı fransadan teklif de vardı fb bırakmadıİlk sene bence de iyi oynar. Hatta bayağı iyi oynar. Sonrasında riske atmayıp Araplara satmak lazım. Bu arada Gustavo örneği veriyoruz ama Gustavo şu haliye bile bizde 11 oynar. Öyle de bir durum var.
ben öyle bir şey demedim reisGecen sene izliyordum, saygili efendi birine benziyordu teknik yorumları da iyiydi ama dedigin gibi transferde sallamasyona yonelmis olabilir
Ilk defa anlastik seninleGueye > Carvalho
Defansif orta saha adamın defansif aksiyonlarda 45. sırada olması ne abi Muslera bile ilk 40'a girer
Hocam 10 numaraya atalım o zaman kendisini boşuna meşgul etmesin 6'yıGel gelelim 6 no olup hücum atraksyonları içerisinde 1. sırada olması da ayrıca tercih sebebi olabilir.
açmayın dedelerfernando 1m
carvalho 5mye biter
fernando carvalho önüne skorer bir 10 çekelim