Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sene bence de iyi oynar. Hatta bayağı iyi oynar. Sonrasında riske atmayıp Araplara satmak lazım. Bu arada Gustavo örneği veriyoruz ama Gustavo şu haliye bile bizde 11 oynar. Öyle de bir durum var.
bende buna yakın düşünüyorum - karşı olduğum nokta 30 yaşında ele yapışırsa sonra gene ayrılsın diye linç mantığıyla Maicon tarzı işleri hiç sevmiyorum - o hale gelmesin.

Realitede - 27 28 istatistikli adamı zaten alamayız iyi bütçeye ...bu gerçek ... o yüzden kısa vadeli kontrat (kısmen gomiste olması gereken) 1+1 gibi performans bazlı faktörlerin olduğu ...o zaman yumuşayabilirim.

yoksa Sanson falan tarzı adam daha mantıklı geliyor bana.

6 Numaraya kim gelirse gelsin 8 Numaraya Adem Zorgane gelsin..
iyi topçu. şu maçını izlemiştim yanlış hatırlamıyorum. forvetteki bounedjahda bizim ligde skor yapabilecek bir herif
1656238048525.webp

Carvalho ile uğraşmaya gerek yok abi aynı ayarda hatta ondan bir tık iyi olan Nzonzi var gidelim getirelim

6 numarasında taylan oynayan takıma la ligada sürekli oynamış adamı beğenmemek de ilginç evet gueye daha iyi ama gelmesi zor maliyeti çok taylanın berkanın oynadığı bölgeden bahsediyoruz carvalho her türlü oynar bizim ligde

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nobette uyduruk herifler icin mi duruyoruz biz?parayi vermekten cekinmeyeceksek adam gibi birilerine verelim.bu carvalho gibi sigirlar gelirse ederim küfürü.erden timur falan da dinlemem.herkes işini dogru yapsin bi kere de

Gueye için 5-6 civarı teklif etmişiz ama 10 istemişler diye okumuştum bir yerden. Zor transfer, çözülür belki ama uzar süreç.

Bu istatistikler yanıltıcı olabiliyor mesela bir klasmanda 53. Sırada göstermişler.baz alınması gerekenler 20+ maç yapanların ortalaması bölgesinde. Çünkü adam 1 mac oynuyor atıyorum maçta 7 top kapma yapıyor.Sonra oynamıyor o verilen istatistiğe göre bu adam 1. Olur.Ben o.topcuyu bilmiyorum. Ama ortada dolanan 1 videosuna bakipta leş demek abartı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt