Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri imza parasiyla alir sag beke atar, forvete umutu ceker yoluma bakarim bro. 8 milyonu da 6 numaraya gömerim

Kumar oynamayi sevmem. Gunah

O da bir bakış açısı. En azından mantıklı seninkisi

Basıp parayı İlkay’ı getirelim gibi sığ bir düşünce değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gueye için 5-6 civarı teklif etmişiz ama 10 istemişler diye okumuştum bir yerden. Zor transfer, çözülür belki ama uzar süreç.
1656242806355.png

türk sayfasinda oyuncular eksik ciktigi icin böyle paylasiyorum ama 32 yas ve üstü futbolcularda rekor bonservis 9m euro, 10u kim verir? kimse vermez. son 1-2 yilda moussa sissoko ve rakitic 3,5 milyona gitmis. gueye'nin bonservisi 3,5 bile etmez suan. büyük liglerden talip olan takim var mi?

daha pek bir şey yokken yeni yönetime yükselenler var. her şey netleşsin biz de alkışlayalım.

Ekli dosyayı görüntüle 164663

türk sayfasinda oyuncular eksik ciktigi icin böyle paylasiyorum ama 32 yas ve üstü futbolcularda rekor bonservis 9m euro, 10u kim verir? kimse vermez. son 1-2 yilda moussa sissoko ve rakitic 3,5 milyona gitmis. gueye'nin bonservisi 3,5 bile etmez suan. büyük liglerden talip olan takim var mi?
Murat, şunu bi araştırsana kimler istiyor ve bu eleman ne kadar maaş istiyor, son durumu ne?

kanat forvet için sag tarafa değilde sola baksak.djenepo gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt