Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
william carvalho yine transfermarktta piyasa degeri olarak alinabilecek en pahali ön libero, tipki zonzi gibi. benzer kokular geliyor.

aman ha. yemeyin abi bunlari.

Okan çift forvet oynatırım diye Solbakken istiyor olabilir ama dış basında Bodo vermeye niyetli değildi. Bakalım, belli olur 2-3 güne. Doğru çıkarsa Haluk'u Tier 1 yaparız.

Digerleri sanson + carvalho

Nando
Mert nelsson abdulkadir pva
Yunus Sanson carvalho kerem
Solbakken Muriqi

Önce bi geçen sezon ligi kaçıncı bitirmişler, onu bi soralım. o üzerlerindeki forma ve taraftar sayesinde kümede kaldılar. Neyi haketmişler acaba beyfendiler, nerdeyse şampiyonluğa oynayan takımın stoperini almışız, fazla tatava yapmasınlar, önce bu sene bu kadroda nasıl yer buluruz acaba KOVULURmuyuz diye bi düşünsünler. Neyi haketmişler neyiiiii, tarihin en kötü sezonunu yaşatmışlar bıdı bıdı yapmasınlar. UTANIYORUZ diye açıklama yapan babammıydı.

Sanson carvalho kesmez ben hala daha çoğu yem olarak düşünüyorum yabancı basında hiçbir isim çıkmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce bi geçen sezon ligi kaçıncı bitirmişler, onu bi soralım. o üzerlerindeki forma ve taraftar sayesinde kümede kaldılar. Neyi haketmişler acaba beyfendiler, nerdeyse şampiyonluğa oynayan takımın stoperini almışız, fazla tatava yapmasınlar, önce bu sene bu kadroda nasıl yer buluruz acaba KOVULURmuyuz diye bi düşünsünler. Neyi haketmişler neyiiiii, tarihin en kötü sezonunu yaşatmışlar bıdı bıdı yapmasınlar. UTANIYORUZ diye açıklama yapan babammıydı.
yahu haber art niyetli, futbolculara sallama

william carvalho yine transfermarktta piyasa degeri olarak alinabilecek en pahali ön libero, tipki zonzi gibi. benzer kokular geliyor.

aman ha. yemeyin abi bunlari.
carvalho laligada doslar arasında dripling ve hucum aksiyonlarında 1. nzonzininn ortasaha çizgisini geçtiğini görmedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt