Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.433
- 3.473
Hala salon takimi falan diyor kodum aveli ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ayi kaldi. Belese aliriz kisinOkan çift forvet oynatırım diye Solbakken istiyor olabilir ama dış basında Bodo vermeye niyetli değildi. Bakalım, belli olur 2-3 güne.
Ola bilir diyorum O halde.I
Ola solbakkeni diyor
knk dün de yazdım. 1temmuzda istediği takımla imzalayabiliyor. iş oraya kalırsa aklını italyanlar çeler her türlü. biz alacaksak elimizi hızlı tutup bodoyu ikna etmemiz lazım 1 hafta içinde.6 ayi kaldi. Belese aliriz kisin
yahu haber art niyetli, futbolculara sallamaÖnce bi geçen sezon ligi kaçıncı bitirmişler, onu bi soralım. o üzerlerindeki forma ve taraftar sayesinde kümede kaldılar. Neyi haketmişler acaba beyfendiler, nerdeyse şampiyonluğa oynayan takımın stoperini almışız, fazla tatava yapmasınlar, önce bu sene bu kadroda nasıl yer buluruz acaba KOVULURmuyuz diye bi düşünsünler. Neyi haketmişler neyiiiii, tarihin en kötü sezonunu yaşatmışlar bıdı bıdı yapmasınlar. UTANIYORUZ diye açıklama yapan babammıydı.
carvalho laligada doslar arasında dripling ve hucum aksiyonlarında 1. nzonzininn ortasaha çizgisini geçtiğini görmedim benwilliam carvalho yine transfermarktta piyasa degeri olarak alinabilecek en pahali ön libero, tipki zonzi gibi. benzer kokular geliyor.
aman ha. yemeyin abi bunlari.