Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş

Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği kötü dönemin ardından TFF 1. Lig'e düşen Yeni Malatyaspor, başkanlık seçimine gitti. Kongrede bir araya gelen Yeni Malatya camiasında gerginlik yaşandı.

Kamil Göksu'nun konuşması salonu karıştırdı
Play Spor'un haberine göre başkanlık için Kamil Göksu'nun tek aday olarak girdiği seçimde salon karıştı. Göksu'nun "Kimse benden para beklemesin. Benim hiçbir projemde para yok" şeklindeki konuşması tepki çekti.

Göksu çekildi, salonda olmayan Ayboğa başkan seçildi
Kongrede yaşanan gerginliğin ardından üzerindeki baskıdan dolayı Kamil Göksu, adaylıktan çekildi. Göksu'nun çekilmesinin ardından salonda dahi olmayan Aziz Ayboğa, Yeni Malatyaspor'un yeni başkanı olarak seçildi.

Solbakkene sıcak bakıyorum - devre arası kontrat bitiyor ama o zaman talibi çok olabilir boşta diye - nispeten ucuza konu kapanıyorsa buyursun. İskandinav adamı severim.

sanson - adı çıkıpta izlediklerimin içinde hoşuma gidenlerde .fransız OS lar kötü çıkmıyor

Carvalho - çok garibime gidiyor

bu arada Haluk Yürekli tayfasından bence bu hesabı yöneten ...onun dedikleriyle birebir cünkü

Geriden geliyorum bizim takım akıllanmaz size Luyindama müstahak marcaonun bu sezonki form grafiğinin yükselme nedeni Nelsson denen adamdır hava toplarında olan etkisi kaldıki bu adam genç yaşında 200 küsur milli maça çıkmış bu adamın değeri 15 ten aşağı olmaz Avrupa’da ayrıca marcaoyu çok severim ama ağır patlıcak görürsünüz

William Carvalhoya ağır denilerek eleştirilmesi biraz saçma değil mi?

Busquets Rodri falan o bölgenin en iyi oyuncuları genelde ağırlar zaten

carvalho laligada doslar arasında dripling ve hucum aksiyonlarında 1. nzonzininn ortasaha çizgisini geçtiğini görmedim ben

1656244265676.webp

1656244310080.webp

ligde cok az süre almis carvalho
üstte nzonzinin bize gelmeden önceki dakika bilgileri
sonra bu da 2metrekarede oynarsa sasirmam

Muriqi-Solbakken
Kerem Ndombele Carvalho Yunus
Pva Abdülkerim Nelsson Mert
Muslera

3 deyince cim bom bom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt