- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
solbakken sol ayaklı sağ kanat ama forvet ve sol kanatta da oynayabilyomuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nieki?
hala aklımda buraya koyduğun Wylan Cyprien ismi geliyor istemsiz.En kritik nokta bence hala forvet rotasyonu ve TOP ÇALAN bir orta saha oyuncusu
Solbakken SS oynar miSolbakken ve Botheim fırsat transferleri durumunda şu an.
Geçen sezonda olsak garanti alınmalı derdim ama şu an öncelik kritik noktaları kapatmak olmalı.
Sonuncuyu tanımıyorumAdmirim merhaba
6 pozisyonu icin:
- Idriss Guana Gueye
- Lucas Torreiera
- William Carvalho
- Florian Grillitsch
Bunlardan hangisine tercih ederdiniz.
Solbakken ve Botheim fırsat transferleri durumunda şu an.
Geçen sezonda olsak garanti alınmalı derdim ama şu an öncelik kritik noktaları kapatmak olmalı.
Acayip gıcığım şu hesaba hocam . Dalga geçiyor resmen nevzat üstten konusuyor ama bilgi veriyor en azından doğru ya da yanlış
vedat türk sayilmiyor üstatAli nacike göre ;
Muslera
Yerli.. Denayer.. Nels.. Pva
J.Mario.. Fernando.. Sanson
Solbakken.. Muriqi.. Kerem
Okan
Boey.. Yerli.. Abdul.. Kazım
Cica.. Taylan/Berkan .. Akbaba/Kılınç
Yunus/Morutan.. Mostafa/Umut.. Bay
2'si de yedek kalmak istemez.Kerem bence de satılmalı ama Yunus kendini geliştirdi oynatmazsak diğer Altyapı oyuncuları da burda kalmak istemez ki Yunus çok hak etti bu formayı..Butun sene yunusun ayaginami bakacagiz
Gecen sene keremin ayagina baktigimiz gibi (kereminde gidecegini dusunuyorum)
Bize kaliteli hucumcular lazim
Hiç fikrim yok o adam hakkında. 4 aya beleş diye diyorum. Botheim'ı da pek tanımam mesela ama o direkt beleş.Solbakken SS oynar mi
Çıkışını sağ tarafta yapsa da Solbakken skills videosunun yarısında sağda diğer yarısında solda oynuyor renktaş. 2 forvet de oynar bence. Ancak Norveç soru işareti bırkakıyor. Gerçi ECL'de de iyi oynadı.Solbakken alınıyosa Yunus ne olacak yav..
Ozaman kazım girer sol beke yerli bencevedat türk sayilmiyor üstat