Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solbakken sol ayaklı sağ kanat ama forvet ve sol kanatta da oynayabilyomuş

En kritik nokta bence hala forvet rotasyonu ve TOP ÇALAN bir orta saha oyuncusu
hala aklımda buraya koyduğun Wylan Cyprien ismi geliyor istemsiz.

Forvet rotasyonunda Umut Bozok dahil olacaktır ve Eren Aydın kampta gösterirse kendini . Eldekilerden kim kalır bilmem.

Solbakkende gelirse yalancı forvet gibi oyun oynayabilir belki

Butun sene yunusun ayaginami bakacagiz

Gecen sene keremin ayagina baktigimiz gibi (kereminde gidecegini dusunuyorum)

Bize kaliteli hucumcular lazim
2'si de yedek kalmak istemez.Kerem bence de satılmalı ama Yunus kendini geliştirdi oynatmazsak diğer Altyapı oyuncuları da burda kalmak istemez ki Yunus çok hak etti bu formayı..

Solbakken alınıyosa Yunus ne olacak yav..
Çıkışını sağ tarafta yapsa da Solbakken skills videosunun yarısında sağda diğer yarısında solda oynuyor renktaş. 2 forvet de oynar bence. Ancak Norveç soru işareti bırkakıyor. Gerçi ECL'de de iyi oynadı.

''Mirzam sabit yıldızı etkin olacağından bu yeni ayda; bu yıldız “ Sunucular, spikerler” ile ilgilidir. Ve bu yıldız mesaj getirmekle de ilgili bir yıldız. Şimdi bu yeni aya Jüpiter’inde sert bir açısı olduğundan; acaba bir sunucu ya da haberci, gazeteci gibi bir meslek grubu ile ilgili bir krize mi işaret ediyor acaba diye düşündüm. ''

dikkatli olsunlar,bu hafta haluk ve bunun gibilerin sonu olabilir:sneaky:

Mevcut bahsi geçen isimleri de kadroya kattığımızı düşünsek bile takımda şapkadan tavşan çıkaracak tek isim Morutan.

Ya yerine iyi biri alınmalı ya da ikinci şans verilip takımda kalmalı

Kaan ayhan hem yasi hem de bos bi adam olmasi sebebi ilen max 3 m edecek bir oyuncudur

şu william carvalho'yu bir tek ben mi beğenmiyorum yahu çok ağır değil mi pas verirken bile ağır çekimde veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt