Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Hauge'yi biz izlerken Manchester da izliyordu. Milanla eşleşti tek maçla 4 m euroya aldılar üstüne oynatmadan 12ye Frankfurt'a sattılar.

Reklam ve menajer her şey şu dünyada.

Solbakken'i de Roma maçı ünlendirdi.

Yeminle tam bu adamın adını düşünüyordum kimdi diye? Herkes acayip istiyordu bu adamı. Ama bu solbakken ucuz bir transfer bence kesinlikle gelmeli.

Carvalho ismi Fener ile çıktığında herkes aman bunu almasınlar bu çok iyi diyordu. Sonra bizim ile adı çıktı ortaya 30 saniyelik bir video çıktı video içinde 2017 yılına ait deniyor. Adam tu kaka oldu. Adam iyi olmasa Portekiz milli takımımda 70 kez forma giyebilir mi? Adamın son dönemde 90 dakika maçını izleyen var sa izlenimini okumak isterim . A bana sorarsanız benim tercihim Jean onana olurdu. Hem fizikli hem tempolu bir oyuncu

O değil de Hauge'yi biz izlerken Manchester da izliyordu. Milanla eşleşti tek maçla 4 m euroya aldılar üstüne oynatmadan 12ye Frankfurt'a sattılar.

Reklam ve menajer her şey şu dünyada.

Solbakken'i de Roma maçı ünlendirdi.
iskandinav pasaportu da bu fiyatı yukarı çekiyor son zamanlarda sanki.

4 saat yoktum.yine bisey olmamis.en azindan carvalho denilen hiyar konusulmamis

Fernando(Antalya'daki) -Xeka - Sanson(kiralık) -Vargas-Denayer-Mert-Boupendza(6 milyon opsiyon+1.5 kiralama bedeli) Umut Bozok

Şeklinde bir kadro bence işimizi fazlasıyla görür..Bonservis olarak Boupendza dahil imza parasıyla 25-27 milyon civarına biter diye düşünüyorum ama maaş hususunda bizi zorlayabilecegini de belirteyim ..
Vargas-Boupendzayi isteme sebebim versatile olmaları.. Farzedelim Fernando-Xeka-Sanson 3 lusu kreatiflik sorunu yaşadı

Kerem-Vargas-Yunus
Boupendza

Kerem-Vargas-Boupendza
Bozok

Vargas-Yunus-Boupendza
Bozok

Şeklinde kombinasyonlar oluşturulabilir..

Marcao-Mohammed-Cica-Luyindama -Boey-Cagne satılsa zaten 30 milyon civarı gelir elde edilir..

1656261871993.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt