Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.344
- 15.119
- 1.938
Cenk Ergün Solbakkene 1M maas verir gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün geceden beri adam tek başına boydan girdi listenin
Mehmet Özcan a sahip çıkmış
kendisi hakkında ön yargılı yorumları okuyan cenk:Cenk Ergün Solbakkene 1M maas verir gibi geliyor.
Ben de iyi olduğunu düşünüyorum foruma göre düşünmemeliyiz yoksa real madriddeki vjr dışında herkes kötüO keko bendim galiba. Iyi topcu ama hala arkasindayim

Bizim lig tuhaf bir ligSolbakkenle ilgili dün bir arkadaş güzel bir istatistik paylaşmıştı..Bu ligden solbakken gibi parlayıp ayrılan neredeyse hiçbir topçu Avrupa'da iş yapamamış..
Maliyetler uygun olacaksa denenebilir ama kesinlikle riskli bir hamle yapılmamalı bu kadar adamın açması tesadüf olamaz demek ki ligleri hakikaten kolay
morutanı kullanmadık bile ki - adam küstürüldü oynatılmadı resmen - nispeten şans bulduğu dönem 3g 3 asistti - değerlendirecek kadar bir takım/oyun içinde yer almadı bence.Bu Solbakkene millet niye yükseliyor o kadar iyi oyuncu mu? Geçen yaz da Morutan çok övülüyordu 10 m euro verilmeli diyenler bile vardı. Benzer durumlar yaşanmaz inş
Solbakkenle ilgili dün bir arkadaş güzel bir istatistik paylaşmıştı..Bu ligden solbakken gibi parlayıp ayrılan neredeyse hiçbir topçu Avrupa'da iş yapamamış..
Maliyetler uygun olacaksa denenebilir ama kesinlikle riskli bir hamle yapılmamalı bu kadar adamın açması tesadüf olamaz demek ki ligleri hakikaten kolay
Kaynak olarak paylaşmıyorum,bi renktaş çok istiyordu galiba botheim.gerçekliği var mı bilmiyorum.bilen renktaşlar umarım bilgilendirirler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi