Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan a sahip çıkmış

Mehmet ozcanin haberi suan icin net yalan bilmesine imkan yok cunki herkes tatilde

Amaaaaa
Turk Futbolcular arasinda maas sikintisi kesin oluyordur

23 kisi calistiriyorum hepsi birbirinin maasini ogrenmek icin ozellikle bizim turkolar neler yapmiyor
Ztn bizim turkler harici kimse kimseye aldigi maasi soylemez
Tek sikinti yapanda bizimkiler oluyor
Mayisda indexe gore ayarliyorum bizim turkler bi sorun cikartiyor
Ulan kanun neyse o iste o diyorum beni tehtid ediyorlar birde baska firmaya giderim diye istedikleri senelik zami vermezsen

Bende 1 senedir sorun cikaranlari tek tek cikariyorum yerine suriyeli iscileri aliyorum
Biraz mallar ve pisler ama en azindan minnet duygulari var

Yani bu futbolcular bu adamlarin bi ayda aldigi maasin 1000 katini aliyor

Solbakkenle ilgili dün bir arkadaş güzel bir istatistik paylaşmıştı..Bu ligden solbakken gibi parlayıp ayrılan neredeyse hiçbir topçu Avrupa'da iş yapamamış..
Maliyetler uygun olacaksa denenebilir ama kesinlikle riskli bir hamle yapılmamalı bu kadar adamın açması tesadüf olamaz demek ki ligleri hakikaten kolay

1643032566807.webp

Solbakkenle ilgili dün bir arkadaş güzel bir istatistik paylaşmıştı..Bu ligden solbakken gibi parlayıp ayrılan neredeyse hiçbir topçu Avrupa'da iş yapamamış..
Maliyetler uygun olacaksa denenebilir ama kesinlikle riskli bir hamle yapılmamalı bu kadar adamın açması tesadüf olamaz demek ki ligleri hakikaten kolay
Bizim lig tuhaf bir lig

Canım sıkılıyor sabahtan beri, demin de o talihsiz ifşa videosunu gördğm midem de bulanmaya başladı, bu ne boktan bir gün ulan

Bu Solbakkene millet niye yükseliyor o kadar iyi oyuncu mu? Geçen yaz da Morutan çok övülüyordu 10 m euro verilmeli diyenler bile vardı. Benzer durumlar yaşanmaz inş
morutanı kullanmadık bile ki - adam küstürüldü oynatılmadı resmen - nispeten şans bulduğu dönem 3g 3 asistti - değerlendirecek kadar bir takım/oyun içinde yer almadı bence.

cica briaz daha farklı - o oynamasına rağmen toptan kaçan bir profil çizdi oyun içinde.

Aynen öyle nerdeyse hiçbiri iş yapmadı...

Çok iyi düşünülmesi lazım boşa sıkacak kurşunumuz yok, deneme yanılma tahtası değil burası, bu sene kesin şampiyon olmamız lazım

Solbakken ve botheim stillerini bilen var mı? Solbakkeni hadi az çok tahmin ediyorum videolardan da botheim için hiç bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt