Okan Korkmaz
Aslan Üye
Hayret Liverpooldaki emre can ismi hiç dolanmadı,kariyeri düşüşteyse eğer
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rumenleri beğenmiyorum Morutandan da pek ümidim yok ama o Casper Cica direkt satılmalı yani net Galatasaray oyuncusu değilmorutanı kullanmadık bile ki - adam küstürüldü oynatılmadı resmen - nispeten şans bulduğu dönem 3g 3 asistti - değerlendirecek kadar bir takım/oyun içinde yer almadı bence.
cica briaz daha farklı - o oynamasına rağmen toptan kaçan bir profil çizdi oyun içinde.
Onu geç okay yokuşlu ismi bi kere bile çıkmadı, sabırla 3 büyüklere yazılmasını bekliyorumHayret Liverpooldaki emre can ismi hiç dolanmadı,kariyeri düşüşteyse eğer
Onu geç okay yokuşlu ismi bi kere bile çıkmadı, sabırla 3 büyüklere yazılmasını bekliyorum
aynen
Kaynak olarak paylaşmıyorum,bi renktaş çok istiyordu galiba botheim.gerçekliği var mı bilmiyorum.bilen renktaşlar umarım bilgilendirirler
Rumenleri beğenmiyorum Morutandan da pek ümidim yok ama o Casper Cica direkt satılmalı yani net Galatasaray oyuncusu değil
Botheim 7.5a gitti. Solbakken için de 6-7 istiyorlardı devre arasında.zorutan ve casperdau'yu alacağımıza bunları alsaydık keşke üstelik çok daha ucuz. gerekirse rotasyon oyuncusu yaparız
vay be. demekki şuan ikisinde de fırsat transferi durumu var. ilk 11 için düşünmüyorlarsa bile rotasyon oyuncusu olarak mutlaka alınmalılar benceBotheim 7.5a gitti. Solbakken için de 6-7 istiyorlardı devre arasında.
Botheim işi karışık, Rusya mevzusuna feshetmiş sözleşmesini ama alana 7.5luk tazminat çıkabilir.vay be. demekki şuan ikisinde de fırsat transferi durumu var. ilk 11 için düşünmüyorlarsa bile rotasyon oyuncusu olarak mutlaka alınmalılar bence
bence bu riske değer. uefa ve fifa karşı taraf rusya olduğu için futbolcudan yana tavır alır diye düşünüyorumBotheim işi karışık, Rusya mevzusuna feshetmiş sözleşmesini ama alana 7.5luk tazminat çıkabilir.
ftye zaten scout önermıstırF.t solbakkeni önerdiyse kötü oyuncudur.
Var mi?Yok mu
YokVar mi?