Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
Abdülkerim 1 milyon alırsa bonservissiz denayer elbet 2 ister .. Biri Konya'nın Diğeri Lyonun yıllardır as stoperi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim'e 12 milyon versek yine gelirdi biz bol keseciyiz ya özellikle maaş konusundaAbdülkerim 1 milyon alırsa bonservissiz denayer elbet 2 ister .. Biri Konya'nın Diğeri Lyonun yıllardır as stoperi..
Uyar. Ama daha top cambazı birisini işaret etti. Brezilyalı olması mantıklı geliyor o yüzden.bajrami uyar mı o profile?
abdülkerimin maaşı açıklanmasa daha ii olurdu diyen kaç kişiyiz ... !!!
1 milyon dolar alıyor Euro değil.
12 sayfa gerideyim .Galatasaray Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak. Yeni teknik direktörümüz Okan Buruk yönetiminde ilk idmanını gerçekleştirecek olan futbolcularımız, ilk etap kampı öncesinde bir araya gelecek.
Takımımız ilk etap kampını Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında 7 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirecek.
İkinci etap kampıyla ilgili bilgiler ise daha sonra kulübümüzün resmi yayın organlarından duyurulacak.
ewt 11 aylık çile başlıor
12 sayfa gerideyim .
niye çile diyorsun hayri başkan yav - ben havaya girdim gibi bir şye daha orta saha almadık bile bide.
bu palmeiras bütün ekibi bize yollasın.danilo ve meninho brezilya milli takım oyuncuları ,ortasahada oynuyolar.hucumda scarpa,vega,dudu.4-5 tane de genc var kanatlarda oynayan,piyasa degeri yüksek hepsinin.rafael navarro diye bi forvet almıslar.libertadoreste 6 macta 7 gol atmıs.genç.
Belli savunmandanHy benim abim sayilir
Şu eleman olabilir mi acaba Ali Naci’nin bahsettiği on numara. Makedonya’nın on numarası aynı zamanda Levante küme düştüğü için serbest galiba, serbest kalma maddesi varmış takım küme düşerse