Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewt nedir son gelismeler.

Uyduruk haberleri geçelim

Bu arada dürüst olmak gerekirse Koç döndü dolaştı doğru yolu buldu, kurdukları kadroda hata var sadece, ben olsam Bruma, Emre Mor uğraşacağıma net iki adam alır geçerdim.

Jesus oyunculardan dayak yemezse bu sene 2 puan ortalamasını geçer.

Hani ilk hedef Mertti?

Hocam 8 milyon şu aşamada sağ bek için lüks ilk etapta en az 2 orta saha bitmeli daha sonrada 10 numara eğer omar ve boey dan 3-5 gelirse Mert’e o zaman 8 gömülür önce karnımızı doyuralım sonra tatlıyı yeriz aç karnına tatlı yemeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karakullukçu nun yayını var 22.30 da bakalım bildiği bir şey var mı?

Onur bulut nedir ya gereksiz olur kaleyi Okan’a ver yabancı bek al o zaman müldür olmuyorsa biz bu yerli sağ bel sol bel olayını yapamıyoruz olmuyor bizde

Koç garanti gidecek bu sene de başarılı olamazsa zaten

Gitmemesinin tek ihtimali Avrupa'da iş yaparlarsa olur o da belki

Jesus gittiği an Koç da gider.
Ustad klup adama ipotek edilmis kim karsisina aday olacak kim verdigi teminatlarin altina girecek sponsorluklari bile arcelik beko hep koc grubu bence koc kendisi istifa etmezse kimse gonderemez

Bu arada dürüst olmak gerekirse Koç döndü dolaştı doğru yolu buldu, kurdukları kadroda hata var sadece, ben olsam Bruma, Emre Mor uğraşacağıma net iki adam alır geçerdim.

Jesus oyunculardan dayak yemezse bu sene 2 puan ortalamasını geçer.
İnatla forvet almiyorlar. Ligin 2. Yarisinin en iyi takimiydi bence bunlar, net bi santraforlari olsa en önemli şampiyonluk adayı olurlar

Erden Timur, Spor Gecesi'ne konuştu! Erden Timur, Spor Gecesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erden Timur'un taraftara mesajı ne? Açıklıyoruz. Galatasaray'da transferde yeni bir bilgi edindik. Galatasaray transfer haberleri, Spor Gecesi Digital'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt