Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnatla forvet almiyorlar. Ligin 2. Yarisinin en iyi takimiydi bence bunlar, net bi santraforlari olsa en önemli şampiyonluk adayı olurlar
Baskı yoktu ama üstat, ortalık boşken at koşturdular çoğu takım saldı ikinci yarı. Şampiyonluk baskısında durum bence öyle olmaz.

Santrafor alacaklarını sanmıyorum zaten kanat ve orta sahaya bu kadar para akıttıktan sonra, sağ bek alırlar bir de belki.

Ustad klup adama ipotek edilmis kim karsisina aday olacak kim verdigi teminatlarin altina girecek sponsorluklari bile arcelik beko hep koc grubu bence koc kendisi istifa etmezse kimse gonderemez

Taraftarın sabredeceğini sanmıyorum, 5 maç yönetim istifa desinler, kalabileceklerine ihtimal vermiyorum.

bizimkiler os ve ön hattı yabancı yapmak istiyorlar abdülkerim ve sağ beke yerli arayışımızdan öyle anladım
Abi tamamda onur bulut falan olmaz folloş olur orası modern futbolda bekler çok önemli orta kesmesi hızı çizgiye inmesi içeri girmesi Mert’in en büyük meziyeti driblingi kanat oyuncusu givi bindirme yapıyor adam

Abi tamamda onur bulut falan olmaz folloş olur orası modern futbolda bekler çok önemli orta kesmesi hızı çizgiye inmesi içeri girmesi Mert’in en büyük meziyeti driblingi kanat oyuncusu givi bindirme yapıyor adam
onur bulut iyiydi bu sezon. kelepire alırsak ses etmem ama oraya daha kaliteli bir isim lazım o konuda haklısın.

Ben Mert’i abateye benzetiyorum bazen abate gibi bek isterim şahsen

-------schmeickhel---------

cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu

-------redondo-tugay kerimoğlu

savicevic---maradona-----laudrup

----------ronaldo nazario------------------

benim efsane 11im

yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu:sneaky:

Erden Timur, Spor Gecesi'ne konuştu! Erden Timur, Spor Gecesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erden Timur'un taraftara mesajı ne? Açıklıyoruz. Galatasaray'da transferde yeni bir bilgi edindik. Galatasaray transfer haberleri, Spor Gecesi Digital'de.
Her gun yeni bir isim yumurtluyorlar ondan sonra gs transferi top secret yönetiyor diyorlar😆

-------schmeickhel---------

cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu

-------redondo-tugay kerimoğlu

savicevic---maradona-----laudrup

----------ronaldo nazario------------------

benim efsane 11im

yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu:sneaky:
Nedved yok ha

futbolda mı ülkede mi?
Futbol yaw. Ulkeyi bok goturuyo ztn. Solbakken geldi mi? Herifin maclarina baktim bayagi iyi gibi duruyor. Sakatlik ne derece geriletmistir acaba.

Bizim scout iyi calisiyo lan laf soyluyolar ama. Marcaoyu da scout bulmus. Hatta tjkliymis eleman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt