Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.768
- 11.667
- 1.473
En önemli konu forvet. İyi forveti olan bu ligi sallıyor.Giden olmadan gelmez bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En önemli konu forvet. İyi forveti olan bu ligi sallıyor.Giden olmadan gelmez bence
3.5 ok der
solbakken mi vargas mi
1 temmuzda istediği takımla imzalayabiliyor diye geçiyor italya kaynaklarındaonlarda aralikra galiba. Sözlesmesi 6 ay daha degil mi
Bonservis vermezsen alamazsın şimdi almak istiyorsan. Beleşe salıp göndermeyebilir yani kulübü.yaw ne temmuzun ortası ne cl elemesi haluk!!!!!
1 temmuzda istediği yerle imzalıyor cocuk. bundan haberin var mı acaba
Senin eline su dökemezler knkBen bunlardan daha çok isim biliyom lan abv space açıyolar bide
devre arasi ilk 11 oynayan 2 stoperi gönderi stoperleri yenileyen biziz. ŞaşırtmazHem nelsson hem marcaonun satılıp denayer ve Abdülkerimin alınması konusunda aylar önceden evrene mesaj göndermiştim hayırlı olsun
Rıza Tevfik Morova olabiliryarın galatasaray'daki sürpriz bir ismi canlı yayına cıkarmak için çaba sarfediyormuş spor gecesi digital

yarın galatasaray'daki sürpriz bir ismi canlı yayına cıkarmak için çaba sarfediyormuş spor gecesi digital
Sıkmış kolpcı lavukNelssonun teklif aldığını ben de duydum denayer ile onun yerine görüşülüyo
marcao yerine abdül nelsson yerine denayer gelicek gibi duruyo
-kaya temel
yarın galatasaray'daki sürpriz bir ismi canlı yayına cıkarmak için çaba sarfediyormuş spor gecesi digital