Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelssona 15 üzeri teklif oldugunu sports digitale kanalina soylemislerdi ztn.

Bonservis vermezsen alamazsın şimdi almak istiyorsan. Beleşe salıp göndermeyebilir yani kulübü.
haluk bodo cl elemesine kadar bırakmak istemiyor diyor. 1 temmuzdan sonra solbakken bodoyu takacak mı acaba yoksa gidip romayla mı imzalayacak. bana 2.si daha olası geliyor.

1 temmuza kadar bodoyu bonservise solbakkeni de maaşa ikna ettik ettik 1 temmuzdan sonra italyada bir takıma imzalar.

haluk bodo cl elemesine kadar bırakmak istemiyor diyor. 1 temmuzdan sonra solbakken bodoyu takacak mı acaba yoksa gidip romayla mı imzalayacak. bana 2.si daha olası geliyor.

1 temmuza kadar bodoyu bonservise solbakkeni de maaşa ikna ettik ettik 1 temmuzdan sonra italyada bir takıma imzalar.
Kastettiğim şu. Kulübü göndermek istemezse oyuncu aralığa kadar kalır.

Nelsson ve Marcao gidiyorsa, tek Denayer kurtarmaz bence. Bir adam daha alsinlar.

Bonservis vermezsen alamazsın şimdi almak istiyorsan. Beleşe salıp göndermeyebilir yani kulübü.

valla istedikleri 2M ise - bence şimdi basıp almak (bütçe ve imkan varsa tabi - onun hesabını yönetim bilir) akıllıca olabilir - uzadıkça frankfurt /romada salça olabilir çünkü bence.

28 yaşında Kayserispor sağ bekini almak tam Dursun Özbeklik hareket. Zaten geldiğinden beri Altaydan Konyadan Kayseriden topluyor güya yıldız alacaktı :d
Seneye Okan hocanın başarısıyla en fazla 4.falan oluruz.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt