- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Nelssona 15 üzeri teklif oldugunu sports digitale kanalina soylemislerdi ztn.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluk bodo cl elemesine kadar bırakmak istemiyor diyor. 1 temmuzdan sonra solbakken bodoyu takacak mı acaba yoksa gidip romayla mı imzalayacak. bana 2.si daha olası geliyor.Bonservis vermezsen alamazsın şimdi almak istiyorsan. Beleşe salıp göndermeyebilir yani kulübü.

sağol knkmSenin eline su dökemezler knk
Uçma babuşŞu Psv’nin ortasahasında oynayan bir adam var. Onu alalım Sangare
Yani aslında zor bişe değil bunu düşünmek bence de böyle olur nelsson satılırsaSıkmış kolpcı lavuk
Kastettiğim şu. Kulübü göndermek istemezse oyuncu aralığa kadar kalır.haluk bodo cl elemesine kadar bırakmak istemiyor diyor. 1 temmuzdan sonra solbakken bodoyu takacak mı acaba yoksa gidip romayla mı imzalayacak. bana 2.si daha olası geliyor.
1 temmuza kadar bodoyu bonservise solbakkeni de maaşa ikna ettik ettik 1 temmuzdan sonra italyada bir takıma imzalar.
Bonservis vermezsen alamazsın şimdi almak istiyorsan. Beleşe salıp göndermeyebilir yani kulübü.
o zaman Lamela+Münür+ 10 minyonkolpahir odasını açtım tahminim nelson da sevillaya gider diyo
Alakası yok o konuda duyumlar bendeYani aslında zor bişe değil bunu düşünmek bence de böyle olur nelsson satılırsa
ahmet sınamaSemih kaya takımda kalmak istiyomuş
Nelson ile Marcao Ömer Bayram da gelsin derler inşallahFernando marcaoyu önerince delaney de geri kalır mı nelsson da gelsin o zaman demiş