- 18 Temmuz 2009
- 82.287
- 240.609
- 5.263
süreç hakkındaki tahminin nedir? kelepir fiyata kaçırılmayacak bir yatırım valla elden kaçırırsak üzüleceğim
Cidden istiyorsak bence alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süreç hakkındaki tahminin nedir? kelepir fiyata kaçırılmayacak bir yatırım valla elden kaçırırsak üzüleceğim
Kaan daha ucuz değil mi Mert’e göresadece mert değil kaan da masada
berk göl
ayhan kaan maliyetinden dolayı zor diyo
Simdi de durum ayni ya. Roma frankfurt yada biz. uefada bile olmamamiz cok kötü ya. Hele 5 sene klasmani icinknk iş 1 temmuzdan sonra kalırsa sence tercihi biz olur muyuz ben hiç sanmıyorum
Ayhan sensoy: berkay-taylan takasi olabilir
BendeInanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum
6 ay kaldığı için1 temmuzda istediği takımla imzalayabiliyor diye geçiyor italya kaynaklarında
daha ucuzdur da fp olarak konuşuyo sanırımKaan daha ucuz değil mi Mert’e göre![]()
En son böyle bir transfer vardı 2,5a Kaan Ayhan çekememişti Mustafa Cengizvalla istedikleri 2M ise - bence şimdi basıp almak (bütçe ve imkan varsa tabi - onun hesabını yönetim bilir) akıllıca olabilir - uzadıkça frankfurt /romada salça olabilir çünkü bence.
ayhan sensoy falan dinliyosunuz halataylanı basaksehire verebiliriz, berkay özcan için.taylan+ömer bayram + 2 milyon euro iyi olur
Ben de merak ediyorum.Nelsson ve Marcaou 35 üstü satip, 40 milyonluk trarnsfer bütcemiz mi var diyecek cüzdan reis?
yani tutar tutmaz ayrı ama trasnferde potansiyel görüyorsan - bütçen el veriyorsa yapıştırıp alıcan, tutarsa bak Marcao ne rakamlara gidecek misal .En son böyle bir transfer vardı 2,5a Kaan Ayhan çekememişti Mustafa Cengizşimdi 6 ya almaya çalışıyoruz.