Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.888
- 40.667
- 3.413
Göz mu?Hem nelsson hem marcaonun satılıp denayer ve Abdülkerimin alınması konusunda aylar önceden evrene mesaj göndermiştim hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz mu?Hem nelsson hem marcaonun satılıp denayer ve Abdülkerimin alınması konusunda aylar önceden evrene mesaj göndermiştim hayırlı olsun
Tohuma kaçmasını mi bekleyelimTop class stoper satılır mı yav
Benim tahminim ndombele konusunda oyuncuyu ikna edersek alırız bi şekil
Kim dogrultmus silahi?Marcao namlunun ucunda
Muslera
Müldür Nelsson Abdülkerim PvA
Yunus Fernando Carvalho Vargas
Solbakken Umut Bozok
4-4-2
Max yapacakları kadro bu tarz birşey olur diye düşünüyorum.
Kerem 8-10 m
Marcao 15 satılır.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kabız oluruz muhtemelen..Bu orta saha 2lisi hoş olmaz bir arada
iyi topçu mu bence bunlar sol kanada alternatif arıyo eğer doğruysaHaluk’un maliyeti yuksek oldugu icin olmuyor dedigi Brezilya’li oyuncu Coritiba’da oynuyormus. Bahsettigi oyuncu muhtemelen Igor Paixao.
Alex tellesYahu 15 milyonları beğenmeyen kitle var. Hangi oyuncuyu sattın da ileride çok iyi topçu oldu? 4 e almışsın 15 e satıyorsun işte , ne güzel yatırım.
Dünyada futbolcu kıtlığı yok arkadaslar.
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaşıma bırak sen
UniverseGöz mu?
Hebele hubele BOSSNelsson ve Marcao gidiyorsa, tek Denayer kurtarmaz bence. Bir adam daha alsinlar.
allahım sen bize sabır ver
Mercedes den inip Tofaşa binmek gibi birşey buNelssonun teklif aldığını ben de duydum denayer ile onun yerine görüşülüyo
marcao yerine abdül nelsson yerine denayer gelicek gibi duruyo
-kaya temel
Nelssonun teklif aldığını ben de duydum denayer ile onun yerine görüşülüyo
marcao yerine abdül nelsson yerine denayer gelicek gibi duruyo
-kaya temel
@Melih Sönmez ögle vakti ne dedim benAyhan sensoy: berkay-taylan takasi olabilir
Yaşıma bırak sen